Πινέδα: «Θα δούμε αν η ομάδα θέλει να με παραχωρήσει»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ορμπελίν Πινέδα, παραμένει στην λίστα της ΑΕΚ, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Ματίας Αλμέιδα, με τον οποίο έχει συνεργαστεί όμως το πρόβλημα φαίνεται να βρίσκεται στις απαιτήσεις της Θέλτα που αξιώνει σχεδόν 6 εκατ. ευρώ.

Ο Πινέδα δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει στην Θέλτα και μιλώντας στο eldesmarque.com , τόνισε πως μετά το Nations League, θα δει αν η ομάδα του θέλει να τον παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού η με μεταγραφή.

Πάντως μεταξύ άλλων τόνισε πως μπορεί να μην έχει χρόνο συμμετοχής στην Θέλτα αλλά αποτελεί μια νέα εμπειρία κάτι τέτοιο γι΄αυτόν και θα ήθελε να παραμείνει για ν΄αποδείξει την αξία του.

«Αυτό που πρέπει να μάθω, είναι να δίνω πολλά περισσότερα από τον εαυτό μου, να προετοιμάζομαι σωματικά και ψυχικά ».

«Συνεχίζω να δουλεύω, να προετοιμάζομαι ψυχικά προσωπικά και να σκέφτομαι ότι μπορώ να είμαι στη λίστα του ‘Tata(προπονητή Μεξικού)’, για ν΄αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν υπάρχουν ακόμη σχέδια να μετακομίσω σε άλλη ομάδα, αυτοί που αποφασίζουν είναι το διοικητικό συμβούλιο, ο προπονητής, ακόμα σχεδιάζω και πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι κινήσεις μπορεί να υπάρξουν. Αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι στο Μεξικό με αυτά τα τρία παιχνίδια, μετά στο Nations League και μετά θα δούμε αν η ομάδα θέλει να με δανείσει ή να με πουλήσει, αλλά θα παλέψουμε για να παίξουμε και να είμαστε έτοιμοι για την ομάδα που με θέλει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook