Απόλλων Σμύρνης: Έδιωξε Ντίμα, ξεπέρασε το πρόβλημα ο Ματέι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο 22χρονος Ρουμάνος στόπερ Κονσταντίν Ντίμα βρέθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό των «κυανόλευκων», πέρασε από ιατρικές εξετάσεις αλλά τελικά έκανε μόνο μία ατομική προπόνηση και «κόπηκε».

Κι όλα αυτά καθώς αποδείχθηκε ότι τα «χαρτιά» του ήταν… μπερδεμένα και δεν ήταν ελεύθερος! Έτσι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» τον έδιωξαν και τον άφησαν να αναζητήσει αλλού τη συνέχεια της καριέρας του.

Αυτή η εξέλιξη διαφοροποιεί τα δεδομένα για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού με τις πληροφορίες να θέλουν τον Απόλλωνα Σμύρνης να επιδιώκει να πάρει παίκτη από το πάνω ράφι, που θα είναι κοινώς 11άδατος σε αυτή τη θέση…

Από εκεί και πέρα, στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Γιάννης Πετράκης θέλει να δει την ομάδα και σε άλλα φιλικά και για αυτό το λόγο έχει κλειστεί ματς προετοιμασίας με τον Ατρόμητο για το απόγευμα του Σαββάτου (28/8) στο Περιστέρι χωρίς να υπάρχουν επί του παρόντος περισσότερες πληροφορίες.

Σε ότι αφορά τέλος του τραυματίες τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα… Και αυτό αρχικά προέκυψε πρόβλημα με τον Ματέι, ο οποίος είχε τη Δευτέρα είχε θέμα στον προσαγωγό (σφίξιμο) και έμεινε εκτός κανονικού ρυθμού προπονήσης, αλλά από την Τρίτη (24/8) επανήλθε. Ανέτοιμοι είναι ακόμα οι Ράϊλι και Κάστρο ενώ αποθεραπεύτηκε μόνο ο Ντομίνγκες, που πλέον προετοιμάζεται κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους «κυανόλευκους».

a-sports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook