Ενδιαφέρον από Πορτογαλία για τον Αντόνιο Σαβιέρ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ομάδα από την πατρίδα του Αντόνιο Σαβιέρ ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του, χωρίς ωστόσο να έχει καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό.

O παίκτης βλέπει με πολύ καλό μάτι αυτό το ενδεχόμενο και φυσικά ο Παναθηναϊκός. Ο Αντόνιο Σαβιέρ δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό, καθώς αξιολογήθηκε όλο αυτό το χρονικό διάστημα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και δεν καλύπτει τα θέλω του.

Μάλιστα, ο Σέρβος προπονητής τον χρησιμοποίησε στα τέσσερα από τα πέντε φιλικά που έχει δώσει η ομάδα. Συγκεκριμένα, έπαιξε κόντρα σε Αλ Τααβόν, Αλκμααρ, Φένλο και Λοκομοτίβα, αλλά δεν τον έπεισε.

Για να υπάρξουν βέβαια εξελίξεις θα πρέπει να έρθει επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή. Θυμίζουμε ότι ο Σαβιέρ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, με τους πράσινους να αξιώνουν ένα ποσό βέβαια για να τον παραχωρήσουν.

Ο Σαβιέρ ήρθε στο τριφύλλι από την Τοντέλα πέρυσι το καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος αποκτήθηκε με την προοπτική να βοηθήσει στην μεσοεπιθετική ανάπτυξη της ομάδας, αλλά δεν τα έχει καταφέρει. Συνολικά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έχει πραγματοποιήσει 7 συμμετοχές. Φυσικά, την πορεία του με τα πράσινα επηρέασε και ο τραυματισμός του κόντρα στον Ολυμπιακό στις 21/11/2020 στο γόνατο.

Ο τραυματισμός αυτός τον άφησε μεγάλο χρονικό διάστημα έξω. Όπως και να έχει μέσα στις επόμενες 10 μέρες θα δούμε αν θα υπάρξουν εξελίξεις, κάτι που αν συμβεί θα βολέψει το τριφύλλι, μιας και θα αποσυμφορηθεί το ρόστερ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook