Γαλλικά σενάρια για Λανς και Μπουχαλάκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι Γάλλοι γράφουν ότι η Λανς καταθέτει επίσημη πρόταση για τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής (16/7) υπήρξαν ρεπορτάζ στη Γαλλία τα οποία ανέφεραν ότι η Λανς μετά την πώληση του Λοΐκ Μπαντέ στην Ρεν, που απέφερε στα ταμεία της 17 εκατ. ευρώ, θα κινηθεί για την απόκτηση μέσου, με το όνομα του «ερυθρόλευκου» άσου να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική της λίστας.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Λανς ετοιμάζεται να καταθέσει στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ, προκειμένου να κάνει δικό της τον 28χρονο χαφ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 5 γκολ και 6 ασίστ σε 3.189 λεπτά.

Συνολικά με τα χρώματα του Ολυμπιακού έχει 170 συμμετοχές, με 11 γκολ και 14 ασίστ, ενώ εκτός από τους Πειραιώτες στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης σε Νότιγχαμ (25 συμ., 2 γκολ) και Εργοτέλης (73 συμ. 8 γκολ, 4 ασίστ).

«Μετά την πώληση του Λοΐκ Μπαντέ στην Ρεν η Λανς θα κινηθεί για την απόκτηση μέσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο της βρίσκεται ο Ελληνας διεθνής μέσος, Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ο 28χρονος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και είναι βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Λανς θα καταθέσει σύντομα πρόταση στον ελληνικό σύλλογο ύψους 6 εκατ. ευρώ για τον Μπουχαλάκη, ο οποίος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την ομάδα του Πειραιά», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook