Αραούχο: «Η ΑΕΚ κράτησε τον λόγο της»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Σέρχιο Αραούχο ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ, καθώς κράτησαν την υπόσχεση που του είχαν δώσει πως την επόμενη φορά που θα ερχόταν, θα ανήκε στην ομάδα.

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι από σήμερα και πάλι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Κι αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει, αφού η ομάδα προχώρησε στην αγορά των δικαιωμάτων του από την ισπανική Λας Πάλμας.

Ο «Τσίνο» επισκέφτηκε το νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρέθηκε στα γραφεία, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και στη συνέχεια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Σε αυτές δεν έκρυψε τη χαρά του που ντύθηκε ξανά στα κιτρινόμαυρα, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ, καθώς κράτησαν την υπόσχεση που του είχαν δώσει πως την επόμενη φορά που θα ερχόταν, θα ανήκε στην ομάδα.

Όσα είπε ο Αραούχο:

Για την επιστροφή του: «Είναι άλλη μία επιστροφή, όπως μου είχαν πει οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ότι η επόμενη φορά που θα επιστρέψεις θα είναι και η τελευταία. Θα μείνεις εδώ για πάντα. Και ναι, τήρησαν τον λόγο τους».

Για το πόσο χαρούμενος είναι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όσο δεν ήμουν εδώ ένιωθα τον θαυμασμό από τον κόσμο της ΑΕΚ. Υπάρχει μία αμοιβαία σχέση που είναι πραγματικά θαυμάσια και δεν μπορώ να την περιγράψω. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα βρίσκομαι εδώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα».

Για το αν είναι έτοιμος να μπει στην ομάδα: «Είμαι έτοιμος, παρόλο που έκανα μόνο μία εβδομάδα προετοιμασία με τη Λας Πάλμας. Κατά τη διάρκεια των διακοπών μου δεν σταμάτησα να κάνω προπονήσεις. Οπότε είμαι πανέτοιμος, όταν μου ζητήσει ο προπονητής να βοηθήσω, να το κάνω».

Για τις εντυπώσεις του από το νέο γήπεδο κι αν φαντάζεται τον εαυτό του εκεί: «Η αλήθεια είναι ότι μόλις έφτασα, έμεινα έκπληκτος με αυτό που αντίκρυσα. Το να το περιγράψεις είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι καταπληκτικό το συναίσθημα. Θέλω να φανταστώ πως είναι το συναίσθημα να παίζεις σε αυτό το γήπεδο και πιστεύω ότι θα είναι μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα για τους αντιπάλους. Κι ελπίζω όσο συντομότερα γίνεται να τα δώσουμε όλα με την ομάδα εκεί».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook