Μοντέστο: «Ναι, παρακολουθούμε τον Λυκογιάννη»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Φρανσουά Μοντέστο παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον 27χρονο αριστερό μπακ της Κάλιαρι. «Χρειαζόμαστε Ελληνες παίκτες».

Ο υπεύθυνος μεταγραφών των «ερυθρόλευκων», Φρανσουά Μοντέστο παραδέχθηκε πως παρακολουθεί εκ νέου τον Μπάμπη Λυκογιάννη. Ο Γάλλος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Σαρδηνίας (Radiolina) και αναφέρθηκε στον 27χρονο αριστερό μπακ.

«Είμαι στην Ελλάδα γιατί δουλεύω για τον Ολυμπιακό. Επίσης συνεργάζομαι με τη Νότιγχαμ, γιατί έχουν κοινή ιδιοκτησία. Ο Λυκογιάννης έπαιζε στους Νέους μας και για λίγο στην πρώτη ομάδα. Αρχικά έπαιζε ως μέσος και μετά ως αριστερός μπακ.

Σημειώνει πρόοδο στην Κάλιαρι και τον παρακολουθούμε, γιατί χρειαζόμαστε Έλληνες παίκτες και αυτός έχει μεγαλώσει μαζί μας», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Κάλιαρι

«Όταν σταμάτησα, οι Τραμόνι μόλις άρχιζαν. Πριν έρθουν στην Κάλιαρι, τους κάλεσα για να τους δώσω συμβουλές. Έχουν ταλέντο, τους συμβούλευσα να μάθουν τη γλώσσα σύντομα.

Είναι δύσκολο να φοράς τη φανέλα της Κάλιαρι, εκπροσωπείς όλο το νησί. Προσπάθησα να τους πάρω στον Ολυμπιακό, αλλά η Κάλιαρι ήταν πιο γρήγορη. Ο Λισάντρου είναι στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν».

Ο Λυκογιάννης φέτος έχει 21 ματς με την Κάλιαρι (19 στην Serie A) κι έχει σημείωσει 2 γκολ κι έχει δώσει μία ασίστ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook