ΠΑΟΚ: Τακτική και δοκιμές ενόψει Λαμίας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ανέβηκαν οι ρυθμοί στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Πάμπλο Γκαρσιά να δοκιμάζει πράγματα ενόψει Λαμίας, στο οικογενειακό δίτερμα.

Δύο μέρες πριν το παιχνίδι, τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ COVID, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο και στη συνέχεια ακολούθησαν το πρόγραμμα τους στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

«Η προπόνηση ξεκίνησε με ένα σετ δρομικών ασκήσεων. Στη συνέχεια είχαμε passing game με τελειώματα, ενώ ακολούθησε ένα ακόμα παρόμοιο παιχνίδι, με τακτικό στόχο αυτή τη φορά. Στο τελευταίο κομμάτι του προγράμματος πραγματοποιήθηκε δίτερμα με έμφαση στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, ενώ η προπόνηση έκλεισε με προγράμματα ατομικής βελτίωσης» αναφέρει ο ΠΑΟΚ στο report της σημερινής προπόνησης. Ο Κρέσπο που έχει τεθεί νοκ-άουτ από το παιχνίδι της Κυριακής, έκανε θεραπεία και αποκατάσταση, ενώ ο Μιχάι συνέχισε το δικό του πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί αύριο στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια, θα γίνουν οι γνωστοί οι «εκλεκτοί» του Πάμπλο Γκαρσία για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία (21/2, 15:00).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook