Λάρισα – ΑΕΚ 2-4

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις για την Λάρισα και ενώ το σκορ ήταν 2-3 και ένα λεπτό μετά ο Σιμάνσκι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο 11ο λεπτό ο Μπάγιτς ανέτρεψε τον Ολιβέιρα και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ της «Ένωσης». Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Πορτογάλος, ο οποίος ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, ανοίγοντας στο 14′ το σκορ για την ομάδα του.

Στο 43ο λεπτό ο Ολιβέιρα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-0 για την ομάδα του Χιμένεθ με κεφαλιά. Στο 70ο λεπτό ο Νικολιάς μείωσε για την ΑΕΛ, η οποία μάλιστα έφτασε στην ισοφάριση στο 80′ με τέρμα του Ακούνια. Στο 90ο λεπτό ο Αλμπάνης δίνει ξανά το προβάδισμα στην ΑΕΚ και στην τελευταία φάση του αγώνα η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Λιβάι Γκαρσία, την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουκαντζό με τον Αθανασιάδη να αποκρούει χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Η ΑΕΚ σφράγισε τη νίκη στο 97′ όταν μετά από αντεπίθεση ο Σιμάνσκι σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

ΑΕΛ: Μπάγιτς, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Γκράουρ (63′ Μπέρτος), Μπεν-Χατίρα, Ακούνια, Μιλοσάβλιεβιτς (63′ Μουκαντζό), Στίφλερ (53′ Νικολιάς), Κολομπίνο, Νούνιτς (87′ Χουσίνο), Γιακιμόβσκι

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μπακάκης (54′ Νταντσένκο), Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Λόπες, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γκαρσία, Τάνκοβιτς (74′ Αλμπάνης), Ολιβέιρα (74′ Σιμόες), Ανσαριφάρντ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook