Μπόλονι: «Στην Πάρμα ο Ζαγαρίτης»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην Ιταλία και την Πάρμα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Ζαγαρίτης, όπως αποκάλυψε ο Μπόλονι στον Νίκο Τζουάννη.

Στην Ιταλία και την Πάρμα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Ζαγαρίτης, όπως αποκάλυψε ο Μπόλονι στον Νίκο Τζουάννη.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε χαρακτηριστικά: “Με θλίβει η φυγή του Ζαγαρίτη. Σέβομαι την απόφασή του να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του, αλλά δεν είμαι σύμφωνος καθώς ο σύλλογος του έκανε μια γενναία προσφορά”.

Επιπλέον ανέφερε:

Για την προσπάθεια εξόδου στην Ευρώπη: «Εγώ προσπαθώ να προχωρήσω με την ομάδα. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς. Οπότε ανυπομονώ.»

Για το αν έχουν μειωθεί τα προβλήματα που βρήκε στο ξεκίνημά του: «Δεν θα έλεγα ότι είμαστε αισιόδοξοι, αλλά είμαστε θετικοί. Κοιταώ να ενισχύσω την ομάδα στους τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Όπως ο τομέας της άμυνας. Εγώ θα ήθελα να είμαι ισχυρός και στην επίθεση, γιατί μόνο πετυχαίνοντας γκολ κερδίζεις αγώνες.»

Για την φιλοσοφία που ακολουθεί: «Την φιλοσοφία δεν την αλλάζεις ξαφνικά, αλλά την χτίζεις σιγά σιγα. Αυτό που μπορώ να σας πω σήμερα είναι ότι τώρα πια γνωρίζω καλά το ρόστερ. Και τα θετικά του και τα αρνητικά. Προσπαθώ να στηριχθώ στα θετικά και να περιορίσω τα αρνητικά.»
Για τις πιθανές ευκαιρίες στους μικρούς: «Δείξανε πράγματα τα παιδιά. Ο Εμμανουηλίδης πέτυχε γκολ και ο Καμπετσής προσπάθησε να πετύχει γκολ. Μπορώ να πω ότι ήταν σε στιγμές προς το τέλος, που ο αντίπαλος έπαιρνε ρίσκα. Στο μέλλον θα τους χρησιμοποιήσω. Είναι ένα θέμα σημαντικό για τον Παναθηναϊκό σήμερα.»
Για τον Εμμανουηλίδη και τον Μπουζούκη: «Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι με τους αγώνες και τη δουλειά βελτιώνονται. Κάνοντας μια ακτινογραφία στους νέους, βλέπω μερικές ελλείψεις. Δεν θα έλεγα ότι όλοι θα φτάσουν σε ένα υψηλότατο επίπεδο. Και το λέω αυτό γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ξέροντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε ακαδημίες γαλλικών ομάδαν, θα σας έλεγα ότι τρεις στους δέκα μπαίνουν στο επαγγελματικο ποδόσφαιρο. Όσο πιο ψηλές είναι οι απαιτήσεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο τόσο δύσκολο θα είναι για τις ακαδημίες στην Ελλάδα να αλλάξουν».

novasports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook