Λαμία – Ολυμπιακός 0-6

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ολυμπιακός πέρασε εμφατικά απο τη Λαμία με 6-0 και συνεχίζει αήττητος στην κορυφή της Super League 1.

Το παιχνίδι μεταξύ της Λαμίας και του Ολυμπιακού στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του «Αθανάσιος Διάκος» είχε ουσιαστικά κριθεί από το 36ο λεπτό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 3-0.

Το σκορ άνοιξε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης νωρίς, ο Εμβιλά «έγραψε» το 2-0 με εντυπωσιακό σουτ, ενώ ο Ελ Αραμπί σκόραρε για το 3-0. Η Λαμία δεν κατάφερε να μειώσει με τον δανεικό από την ΑΕΚ Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος δεν ήταν εύστοχος από τα «11 βήματα» στο 63’.

Το… πάρτι για την ομάδα του Μαρτίνς συνεχίστηκε από το 82ο λεπτό και μετά, καθώς Σουντανί (με πέναλτι), Κάιπερς και Μασούρας διαμόρφωσαν το τελικό 6-0. Η Λαμία ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σαραμαντά.

Λαμία-Ολυμπιακός 0-6

Γκολ: 13′ Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), 34′ Εμβιλά (Ολυμπιακός), 35′ Αραμπί (Ολυμπιακός), 82′ πεν. Σουντανί (Ολυμπιακός), 83′ Κάιπερς (Ολυμπιακός), 87′ Μασούρας (Ολυμπιακός)

Κίτρινες: Εμβιλά (Ολυμπιακός), Τζανετόπουλος (Λαμία), Σαραμαντάς (Λαμία)

Κόκκινες: Σαραμαντάς (Λαμία)

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Παλαβαντισβίλι (46′ Τσούκαλος), Προβυδάκης, Μπουλούλης (46′ Βασιλακάκης), Ντέλετιτς, Ζιούλης, Ρόμανιτς, Αραμπούλι.

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια (65′ Ανδρούτσος), Σεμέδο (66′ Αβραάμ Παπαδόπουλος), Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά (46′ Πέπε), Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα (75′ Κάιπερς), Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Ελ Αραμπί (62′ Σουντανί)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook