Παναθηναϊκός: Ξεπέρασε το πρόβλημα στους πνεύμονες ο Αντονίτο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο τελευταίος ιατρικός επανέλεγχος του Ισπανού πλάγιου αμυντικού την Πέμπτη έδειξε ότι ξεπέρασε πλήρως το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στους πνεύμονες. Εξετάσεις έκαναν άπαντες οι πράσινοι λόγω μεταδοτικότητας και βγήκαν καθαρές.

Αίσιο τέλος είχε το πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στους πνεύμονες ο Αντονίτο, μετά τον τελευταίο ιατρικό επανέλεγχο που πραγματοποίησε την Πέμπτη στο νοσοκομείο Υγεία όπου έκανε ημιδιαμονή και μετέβη στο Κορωπί πραγματοποιώντας ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Ισπανός πλάγιος αμυντικός βρίσκεται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού από τα τέλη Σεπτεμβρίου και δεν έχει καταφέρει ακόμα να μπει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων ωστόσο το κυρίαρχο ζητούμενο ήταν να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας του και να επιστρέψει στην ομάδα έστω και με μεγάλη καθυστέρηση.

Πλέον μετράει αντίστροφα και ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα που πραγματοποιεί, το οποίο -όπως και όλα τα ατομικά των παικτών επί Μπόλονι- γίνεται σε άλλη ώρα και μετά την προπόνηση της υπόλοιπης ομάδας.

Μία ακόμη σημαντική παράμετρος του σοβαρού προβλήματος που είχε ο Αντονίτο σχετίζεται με την ευκολία μετάδοσης στους συμπαίκτες του και στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Είναι ενδεικτικό ότι είχε περισσότερα ποσοστά μετάδοσης κι απ’ τον κορονοϊο και για αυτό το λόγο άλλωστε άπαντες οι πράσινοι έκαναν όλο αυτό το διάστημα απανωτούς ελέγχους και τεστ που ευτυχώς ήταν καθαρά για όλους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook