Μέσω… Ρόκα οριστικά εκτός Ευρώπης ο Παναθηναϊκός: “Δεν θα παίξουμε Ευρώπη”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, ξεκαθάρισε σε ισπανικό ραδιόφωνο ότι το τριφύλλι δεν θ’ αγωνιστεί στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Αναφορικά με το στόχο του Παναθηναϊκού στα playoffs, ο Τσάβι Ρόκα υπογράμμισε: “Ο στόχος είναι να τερματίσουμε μέσα στις ευρωπαϊκές θέσεις, αν και δυστυχώς δεν μπορούμε να παίξουμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης που πέρασε ο σύλλογος τα προηγούμενα χρόνια.

Ωστόσο, έχουμε προχωρήσει στις συζητήσεις μας με την UEFA ώστε να έχουμε την αδειοδότηση την επόμενη σεζόν. Η UEFA αντιλαμβάνεται την θέση μας και ήταν “ανοιχτή” και οι συνομιλίες εξελίχθηκαν θετικά. Aλλά εξαιτίας του κορονοϊού τα πάντα “πάγωσαν” και ήταν πολύ δύσκολο να αποκτήσουμε την άδεια από τώρα.

Για εμάς, προφανώς, αποτελεί κίνητρο να συνεχίσουμε την καλή πορεία που είχαμε πριν την διακοπή, αλλά παράλληλα σκεφτόμαστε και σχεδιάζουμε ήδη την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Θέλουμε να κάνουμε καλά playoffs, να τελειώσουμε με καλή δυναμική, το οποίο είναι πολύ σημαντικό γιατί έχουμε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές αφού τέτοιου είδους παιχνίδια θα τους βοηθήσουν να αποκτήσουν εμπειρίες και να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή τους για να αντεπεξέλθουν στο υψηλό επίπεδο που απαιτούν τέτοιου είδους αγώνες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook