ΑΕΚ: Πήγαν στα Σπάτα για υπογραφές όλοι οι παίκτες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα βρέθηκαν οι παίκτες για να υπογράψουν ότι όλοι βρίσκονται στην Αθήνα, όπως είχε υποσχεθεί, ενώ έγινε απολύμανση σε όλους τους χώρους.

Στην ΑΕΚ, όπως και σε όλες τις ομάδες, οι προπονήσεις έχουν σταματήσει λόγω του κορονοϊού. Οι κιτρινόμαυροι μάλιστα είχαν πάρει σαφείς εντολές τόσο από τον Ίλια Ίβιτς όσο και από τον Μάσιμο Καρέρα να μην μετακινηθούν από την Αθήνα και να μην πραγματοποιήσουν κανένα ταξίδι για να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος μετάδοσης της νόσου,  τηρώντας κατά γράμμα τις συμβουλές του ιατρικού επιτελείου.

Μάλιστα είχε συμφωνηθεί όλοι οι παίκτες το πρωί της Δευτέρας στις 12 να περάσουν από τα Σπάτα για να πάρουν παρουσίες. Πράγματι, όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης εμφανίστηκαν στο προπονητικό κέντρο και έβαλαν τις υπογραφές τους, δηλώνοντας άπαντες ότι παρέμειναν σπίτι τους και βρίσκονται κανονικά στην Αθήνα.

Επίσης το πρωί της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο έγινε απολύμανση σε όλους τους χώρους λόγω του COVID-19, όπως είχε προγραμματιστεί. Με βάση το πρόγραμμα που έχει δώσει η ΑΕΚ στους παίκτες της, η επιστροφή τους για προπονήσεις έχει οριστεί για την Παρασκευή, ωστόσο τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις.

Πηγή: Gazzeta.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook