Ιβιτς σε παίκτες: «Μη διανοηθείτε να ταξιδέψετε»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι πολύ σοβαρή και χρέος όλων είναι να προστατεύσουν τη δική τους υγεία πρώτα απ’ όλα αλλά και όσων βρίσκονται γύρω τους. Αυτό φρόντισε να καταστήσει σαφές ο Ίλια Ίβιτς στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, το Σάββατο, με αφορμή τη διακοπή των προπονήσεων.

«Είναι κάτι πολύ σοβαρό αυτό που συμβαίνει και αυτό ελπίζω να το έχετε καταλάβει όλοι σας. Είναι δική σας η ευθύνη, να μείνετε σπίτι σας. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνουν οι γιατροί. Και θα σας το πούμε μια ακόμα φορά, να μη διανοηθείτε να ταξιδέψετε» είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης στους ποδοσφαιριστές σύμφωνα με την «Ωρα για Σπορ».

Μάλιστα ο Ίβιτς ξεκαθάρισε ότι όλοι οι παίκτες θα πρέπει να προσέρχονται κάθε μέρα μέχρι την Παρασκευή στα Σπάτα και να υπογράφουν ώστε να διασφαλιστεί η παρουσία τους στην Αθήνα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Μάσιμο Καρέρα ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Μπαίνουμε σε καραντίνα όλοι μας, τέλος. Τηρούμε τα πάντα όλοι μας εδώ μέσα. Η κατάσταση είναι σοβαρή για όλους μας. Είναι κανόνας για όλους μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook