Με Βαρέλα η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βρέθηκαν και την Παρασκευή στο γήπεδο για προπόνηση με τον Βαρέλα να δίνει κανονικά το παρών.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ο κορονοϊός επηρέασε όπως είναι λογικό και το ποδόσφαιρο. Τα περισσότερα πρωταθλήματα και οι αθλητικές διοργανώσεις στον πλανήτη έχουν αναβληθεί. Η Super League θα συνεδριάσει το απόγευμα για το αν θα ξεκινήσουν ή όχι τα Play Offs. Μέχρι τότε όμως η δουλειά στη Νέα Μεσημβρία συνεχίζεται», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι «ασπρόμαυροι», που θα διαμορφώσουν το πρόγραμμα της ομάδας ανάλογα με τις αποφάσεις που θα ληφθούν από τη διοργανώτρια αρχή.

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Αμπέλ Φερέιρα, που μαζί με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης, με την προπόνηση στο μεγαλύτερο μέρος της να είναι επικεντρωμένη στο κομμάτι της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ στο τέλος διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Το ευχάριστο γεγονός έχει να κάνει με την συμμετοχή του Φερνάντο Βαρέλα κανονικά σ’ όλο το πρόγραμμα με την ομάδα, πολύ νωρίτερα από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Ξάνθη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook