ΑΕΚ – Ατρόμητος 3-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με γκολ του Ολιβέιρα στο 93′ η ΑΕΚ κέρδισε 3-2 τον Ατρόμητο.

Oι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό, όταν ο Τσιντώτας απέκρουσε το πέναλτι του Μανούσου, με τον τελευταίο όμως να παίρνει το… ριμπάουντ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της «κιτρινόμαυρης» εστίας. Στο 29ο λεπτό η Ένωση είχε τριπλή ευκαιρία για να κάνει το 1-1. Αρχικά ο Λιβάγια νικήθηκε από τον Μανδά, στη συνέχεια της φάσης ο Βέρντε έπιασε το σουτ από τα όρια της περιοχής, το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ακολούθως η μπάλα από την κεφαλιά του  Λιβάγια πέρασε άουτ!

Στο 62ο λεπτό η ομάδα του Κωστένογλου έφτασε στην ισοφάριση, όταν ο Ολιβέιρα έκανε το σουτ με το αριστερό, η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του Μανδά, καταλήγοντας στα δίχτυα της εστίας του.

Μάλιστα στο 71ο λεπτό η ΑΕΚ έκανε την ολική ανατροπή, όταν ο Ολιβέιρα εκμεταλλεύτηκε το λάθος  του Μανδά, μετά το γύρισμα του Γούτα και προ κενής εστίας δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 2-1. Στο 89′ ο Ανδρούτσος ισοφάρισε σε 2-2 για τον Ατρόμητο και ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο, ο Ολιβέιρα στο 93′ σκόραρε χαρίζοντας τη νίκη στην ΑΕΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook