“Στο “Γεντί Κουλέ” δεν υπάρχει 2-0 σκορ υπέρ μας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ λέγοντας χαρακτηριστικά πως “το ταβάνι του είναι πάρα πολύ ψηλό και εύχομαι να παραμείνει ψηλά”.

Aναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης

“Ο στόχος ήταν να βρεθούμε σαν ομάδα στην πέμπτη φράση ώστε να αντιμετωπίσουμε ομάδα της Super League για να την παρακολουθήσει ο κόσμος, αλλά η κλήρωση μας έφερε απέναντι στον ΟΦΗ. Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα, αφού πραγματικά παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει καλό προπονητή και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα.

Έχει σωστό πλάνο και ξέρει πως να δουλέψει στο ποδόσφαιρο. Το έργο μας είναι δύσκολο ακόμα. Θέλαμε να κάνουμε καλή εμφάνιση, που θα μας δώσει το δικαίωμα να ελπίζουμε σε κάτι. Βάλαμε κάποια παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής και να βάλουμε φρέσκα πόδια.

Ξεκουράσαμε παίκτες για το πρωτάθλημα. Έγινε καλή ανάλυση, διαβάσαμε τον αντίπαλο είδαμε τα πλεονεκτήματα που έχει και φυσικά κάποια μειονεκτήματα και εκεί προσπαθήσαμε να βάλουμε τακτική για να πετύχουμε κάτι. Είχαμε μια άριστη συμπεριφορά μέσα στο παιχνίδι, πετύχαμε δύο γκολ και ήταν ένα πρώτο μέρος, παραγωγικό για εμάς.

Στην επανάληψη λογικά πιεστήκαμε, αφού παίζαμε με τον ΟΦΗ, ήταν κυρίαρχος, άλλαξε σχηματισμό, όμως προσαρμοστήκαμε στα δεδομένα και πιστεύω ότι όλα πήγαν καλά και πετύχαμε μια δίκαιη νίκη. Παίξαμε το πρώτο ημίχρονο, τώρα πάμε “Γεντί Κουλέ” που το γνωρίζω καλά γιατί είχα την τιμή να καθίσω στον πάγκο. Στο “Γεντί Κουλέ” δεν υπάρχει 2-0 σκορ υπέρ μας. Θα πάμε με την ίδια τακτική για να ολοκληρώσουμε την δουλειά. Πολλά συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και τον Γιώργο που είναι καλός προπονητής. Εύχομαι ο ΟΦΗ να μείνει ψηλά γιατί το ταβάνι της ομάδας είναι πάρα πολύ ψηλό”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook