Τα… έχωσε στους παίκτες ο Νταμπίζας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού τους μίλησε σε αυστηρή γλώσσα μετά τα τελευταία πειθαρχικά παραπτώματα

Ο τεχνικός διευθυντής τα… έψαλε στους παίκτες δύο μέρες μετά την ήττα από την Ξάνθη, μετά και τα πειθαρχικά παραπτώματα του τελευταίου διαστήματος.

Αφορμή υπήρξε η περίπτωση του Γιοάν Μολό, με τον Νταμπίζα να τους μιλά σε πολύ σκληρή γλώσσα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους και στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους.

«Από τη στιγμή που δεν είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας αναφορικά με την ομάδα, αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Δεν είμαστε ομάδα και αυτό ξεκινάει από την καθημερινότητα. Είστε κωλόπαιδα! Η συμπεριφορά αρκετών είναι απαράδεκτη και δεν συνάδει με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Άλλους τους βρίσκω τα ξημερώματα, άλλοι έρχονται ότι ώρα να ΄ναι στις προπονήσεις, άλλοι παίζουν με το κινητό λες και είναι εκδρομή. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές. Όποιος δεν συμμορφώνεται δεν θα έχει θέση στην ομάδα», τους ξεκαθάρισε.

Μάλιστα, υπενθύμισε ότι βάσει του εσωτερικού κανονισμού δεν επιτρέπονται κινητά την ώρα του φαγητού, της ομιλίας και της θεραπείας, αλλά κάποιος το είχε μαζί του στη θεραπεία. Ο Νταμπίζας τόνισε ότι έχει δώσει εντολή στους φυσιοθεραπευτές να μην ασχολούνται με όσους αγνοούν τον εσωτερικό κανονισμό.

Επίσης, τους την είπε με αφορμή τις διαρροές που υπήρξαν και στο θέμα του Μολό, ξεκαθαρίζοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνονται ανεκτές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook