Στο 97′ ο ΠΑΟΚ γλύτωσε τον βαθμό από τον Άρη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΠΑΟΚ με γκολ του Μίσιτς στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 2-2 τον Άρη, καταφέρνοντας έτσι να αποφύγει την ήττα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, που διεξήχθη στην Τούμπα, για την 4η αγωνιστική της Super League.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς, μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 4ο λεπτό, άνοιξαν το σκορ με τον Ιντέγε, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Πασχαλάκη.

Η απάντηση όμως των γηπεδούχων ήταν άμεση, Συγκεκριμένα ήρθε στο 6ο λεπτό με τον Μάτος να σκοράρει μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Μίσιτς.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερο τέρμα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Μπίσεσβαρ, έπειτα από έλεγχο στο VAR.

Στο 67ο λεπτό ο «δικέφαλος» του Βορρά έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Λέο Μάτος, μετά την απώλεια της μπάλας από τον Λάρσον τράβηξε τη φανέλα του αντιπάλου του, αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς.

Οι αριθμητικές ισορροπίες όμως αποκαταστάθηκαν αρκετά γρήγορα, καθώς στο 72′ ο Σάσα είδε κι αυτός τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Σιδηρόπουλο για φάουλ στον Γιαννούλη.

Στο 87ο λεπτό ο Άρης έκανε το 2-1 με σκόρερ τον Ματίγια, ο οποίος αιφνιδίασε στην κλειστή γωνία τον Πασχαλάκη και με δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Βαρέλα, ενώ δύο λεπτά αργότερα έφτασε στην ισοφάριση με διαγώνιο σουτ του Μίσιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook