ΠΑΟΚ: Ο Μελιόπουλος κόβει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 19 χρονών!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένα μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στον ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Μελιόπουλο, ο οποίος έχει πει ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Ο 19χρονος χαφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ξάνθη ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι άλλωστε ο μοναδικός που έχει γεννηθεί τον 21ο αιώνα (από το 2000 και μετά) ο οποίος μετράει έως τώρα 28 επίσημα ματς σε επίπεδο Α’ Εθνικής (και άλλα 8 στο Κύπελλο).

Ο Μελιόπουλος (ο οποίος είναι γεννημένος στις 22 Μαρτίου του 2000) αποκτήθηκε μετά από εισήγηση και του Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά ο Ρουμάνος αποχώρησε από τον Δικέφαλο στα τέλη Ιουνίου.

Ο νεαρός χαφ ήταν από τους πρώτους που κόπηκαν από Αμπέλ Φερέιρα στην προετοιμασία στην Ολλανδία, προορίζονταν για δανεισμό για να πάρει παιχνίδια, αλλά τελικά έμεινε στον ΠΑΟΚ, όπου νιώθει ότι βρίσκεται στο περιθώριο και δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα άξιζε.

Έτσι, όντας ιδιαίτερα απογοητευμένος ζήτησε να σταματήσει το ποδόσφαιρο παρότι δεν είναι ακόμη ούτε 20 ετών!

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να αλλάξουν φυσικά γνώμη στον νεαρό, εξηγώντας του ότι πρέπει να δουλέψει ακόμη περισσότερο για να μπορέσει να κερδίσει θέση στην πρώτη ομάδα.

Και αφού δεν πήγε δανεικός αλλού, θα μπορεί να κάνει προπονήσεις με την ομάδα Κ19 του Πάμπλο Γκαρσία και να πάρει κάποια ματς εκεί.

Προς το παρόν το θέμα είναι στον αέρα…

inpaok.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook