Χωρίς επτά στο Καραϊσκάκη η Ξάνθη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με επτά γνωστές απουσίες κατεβαίνει η Ξάνθη στο Καραϊσκάκη για το κυριακάτικο ματς της 28ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το κυριακάτικο ματς της 28ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Για το παιχνίδι αυτό, ο Μίλαν Ράσταβατς γνώριζε εδώ και μέρες ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε επτά παίκτες του, αφού οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν δηλωθεί να εκτίσουν τις τιμωρίες τους κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ώστε να είναι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού για τα εναπομείναντα δύο ματς της σεζόν.

Συγκεκριμένα, οι τιμωρημένοι Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς, Σοφιάν Καντά, Έρικ Γέντρισεκ, Ζεάν Μπαριέντος, Ματίας Κάστρο και Ντίνις Αλμέιδα, καθώς επίσης και ο Ντε Λούκας που συνέχισε και το Σάββατο το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί είναι οι απουσίες της ακριτικής ομάδας.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μίλαν Ράσταβατς, μετέχουν οι εξής: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Ντίρεσταμ, Κασάδο, Συλλά, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Θυμιάνης, Μελιόπουλος, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Σουλεϊμάν, Μπρίτο, Σαρπόνγκ, Φάκκης, Μελισσόπουλος, Ντε Αμορίμ.
Πηγή: Sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook