Ενοχλήσεις στον προσαγωγό και εκτός προπόνησης ο Σέχου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Νέα προβλήματα για τον Γιώργο Δώνη προέκυψαν από την προπόνηση της Τετάρτης καθώς οι Σέχου και Αθανασακόπουλος έμειναν εκτός προγράμματος.

Δυο ακόμη προβλήματα προέκυψαν από την προπόνηση της Τετάρτης για τον Γιώργο Δώνη καθώς οι Χρίστος Σέχου και Ανδρέας Αθανασακόπουλος δεν γυμνάστηκαν και η παρουσία τους στο ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ είτε με την πρώτη ομάδα, είτε με την Κ19 είναι αμφίβολη.

Ο 19χρονος φορ του τριφυλλιού και πρώτος σκόρερ της ομάδας των Νέων είχε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν γυμνάστηκε. Το ίδιο συνέβη και με τον Αθανασακόπουλο ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο γόνατο του δεξιού του ποδιού.

Την ίδια ώρα μάλιστα στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ δεν συμμετείχαν οι Μπουζούκης (έκανε ατομικό), Μαυρομμάτης, Κουλιμπαλί (συνέχισαν με θεραπεία) και ο χειρουργημένος Ξενόπουλος.

Στην προπόνηση του τριφυλλιού υπήρξε και δίτερμα με τους παίκτες να χωρίζονται σε τρεις ομάδες και να παίζουν ένα μίνι τουρνουά. Νικήτρια αναδείχτηκε η μοβ ομάδα στην οποία μεταξύ άλλων μετείχαν οι Χριστογέωργος, Αποστολάκης, Πούγγουρας, Οικονόμου, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης, Κάτσε, Σερπέζης, Αρμενάκας, Χατζηγιοβάνης και Καμπετσής.

Sport24.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook