Κρήτη

Gentikoule.gr / 18/09 17:36

Τραγωδία στο φαράγγι Σαμαριάς: Νεκρή γυναίκα από πτώση βράχου

Τραγωδία σήμερα στο φαράγγι της Σαμαριάς, όπου γυναίκα πεζοπόρος, επισκέπτρια του φαραγγιού Σαμαριάς έπεσε νεκρή από πτώση βράχου, αποτέλεσμα της ισχυρής νεροποντής που έπεσε στα Χανιά, και ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι.

Gentikoule.gr / 18/09 14:51

Λιμάνι Ηρακλείου: “Έπεσαν” οι υπογραφές για τη μεταβίβαση του λιμανιού στην κοινοπραξία των Μινωικών παρουσία Grimaldi, ΤΑΙΠΕΔ και Υπουργών

Αλλάζουν όλα στο λιμάνι του Ηρακλείου αφού πραγματοποιήθηκε στον Επιβατικό Σταθμό Ηρακλείου η τελετή για την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης του πλειοψηφικού ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος στην κοινοπραξία που αποτελείται από τις εταιρείες “Grimaldi Euromed S.p.A” και “Μινωικές γραμμές Α.Ν.Ε.” και “έπεσαν” οι υπογραφές.

Gentikoule.gr / 17/09 12:43

Χανιά: Τρεις συλλήψεις για τον τραυματισμό μαθητή με μαχαίρι στο Εσπερινό ΕΠΑΛ

Στον Εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι τρεις ανήλικοι συλληφθέντες κατηγορούμενοι για πρόκληση σωματικών βλαβών και παραβίασης του νόμου περί όπλων καθώς και οι γονείς τους μετά το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Εσπερινό ΕΠΑΛ στον Δαίδαλο Χανίων.

Gentikoule.gr / 15/09 17:09

Αλλάζουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ηράκλειο για 18 ημέρες – Τα τμήματα που θα κλείσουν λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν το επόμενο χρονικό διάστημα επί του τμήματος της οδού Παπαναστασίου από τη συμβολή της με τη Λ. Κνωσσού έως τη συμβολή της με την οδό Αποστόλου Καρατάρη.

Gentikoule.gr / 14/09 16:37

Χανιά: Πήγε σε ραντεβού στα τυφλά – Τον έδειραν, τον έκλεψαν και τον έστειλαν στο νοσοκομείο!

Συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά, όταν ένας 25χρονος άνδρας, που είχε κανονίσει ραντεβού με μια κοπέλα μέσω Instagram, κατέληξε να πέσει θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας.