Αποχαιρετάει την Ολλανδία με νίκη και καλή εμφάνιση

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 της Μπρέντα στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του στην Ολλανδία, δείχνοντας βελτιωμένος για μία ακόμα αναμέτρηση και μετρώντας πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στο Ηράκλειο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ.

Ο Τραϊανός Δέλλας ξεκίνησε τον ΟΦΗ με τον Χριστογεώργο κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα στην άμυνα να αποτελείται από τους Γκονθάλεθ, Χατζηθεοδωρίδη, Λαμπρόπουλο και Χριστόπουλο. Στην μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Μπάκιτς, Γαγιέγος και Καραχάλιος, ενώ την τριάδα της επίθεσης αποτέλεσαν οι Ριέρα, Αποστολάκης και Ισέκα.

Στο 6’ η Μπρέντα άνοιξε το σκορ, με τον ΟΦΗ να βρίσκεται πίσω με 1-0 από την πρώτη φάση του αγώνα. Οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Κόστορζ και στα επόμενα λεπτά είχαν την κατοχή της μπάλας, με τον ΟΦΗ να μην μπορεί να γίνει απειλητικός. Από το 20ο λεπτό και αργότερα όμως ο ΟΦΗ ανέβασε τον ρυθμό του, βελτιώθηκε και κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 35’ ο Ισέκα κέρδισε πέναλτι, με τον Μπάκιτς να είναι εύστοχος για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερος, αρκετά βελτιωμένος και έδειξε από νωρίς ότι ήθελε να φέρει… τούμπα το ματς. Στο 58’ το κατάφερε, όταν ο Γαγιέγος εκμεταλλεύτηκε την ωραία συνεργασία των συμπαικτών του, με τον Φαϊτάκη να παίζει σημαντικό ρόλο στην φάση, και έκανε το 2-1. Το 2-1 υπέρ του ΟΦΗ έμεινε έως το φινάλε με τον Όμιλο να παίρνει τη νίκη και να αποχαιρετάει την Ολλανδία με μία κατά διαστήματα καλή εμφάνιση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook