Τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ δίνει σήμερα (20:00, Live Gentikoule – ΣΠΟΡFM 104,2) το τελευταίο του φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους αντιμετωπίζοντας την Μπρέντα στο Sint Willebrord. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ.

Το τελευταίο του φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους δίνει σήμερα ο ΟΦΗ, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 20:00 το βράδυ την Μπρέντα. Πρόκειται για το τέταρτο φιλικό που θα δώσει η ομάδα στο πλαίσιο της παραμονής της στην Ολλανδία, μετά από εκείνα με Μπέβερεν, Μπέρσχοτ και VVCS, μετρώντας μέχρι στιγμής δύο ήττες και μία νίκη.

Ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα για μία ακόμα φορά, πριν την επιστροφή της αποστολής στο Ηράκλειο που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 26 Ιουλίου. Το φιλικό είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Sint Willebrord.

Πρόβα 11αδας από τον Δέλλα ενόψει Μπρέντα

Ο Τραϊανός Δέλλας δοκίμασε εντεκάδα με 4-2-3-1 για το τελευταίο φιλικό επι Ολλανδικού εδάφους.

Εκτός απο την θέση του τερματοφύλακα, στο σχήμα που δούλεψε στην προπόνηση της Τρίτης, την αμυντική τετράδα αποτελούσαν οι Μπόρχα Γκονθάλεθ, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος και Χατζηθεοδωρίδης.

Καραχάλιος και Μπάκιτς ήταν τα δυο αμυντικά χαφ με τον Αποστολάκη σε ρόλο δεκαριού και τους Ριέρα, Φαιτάκη Ισέκα στην επίθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook