Ο Ισέκα που θα είναι σημείο αναφοράς της επίθεσης του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βέλγος επιθετικός δείχνει ότι είναι καλά από την πρώτη μέρα της παρουσίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία και τα γκολ που πέτυχε κόντρα στον Μπίρσοτ είναι αρκετά για να πάρει ψυχολογία από νωρίς.

Ο ΟΦΗ εξαρχής το είχε αποφασίσει, όταν λέμε για αποφάσεις στα μεταγραφικά, εννοούμε τον Τραϊανό Δέλλα ότι ο Άαρον Ισέκα θα αποτελούσε το σημείο αναφοράς της επίθεσης της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Οι προσδοκίες για τον Βέλγο φορ είναι αρκετά μεγάλες και όχι άδικα. Από τον περασμένο Γενάρη όταν ήρθε στον ΟΦΗ και έδειξε με το καλημέρα τις προθέσεις του σκοράροντας στο ντεμπούτο του, είχε ολοένα και μεγαλύτερη βελτίωση μέχρι το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ισέκα δείχνει, από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στην Ολλανδία πως είναι καλά, νιώθει καλά και ο Δέλλας του δείχνει συνεχώς την πλήρη εμπιστοσύνη του. Άλλωστε το είπε και ο ίδιος ο Άαρον Ισέκα στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Μπίρσοτ ότι στοχεύει ψηλά την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ δείχνει και νιώθει καλά, από την πρώτη μέρα στο Όοστερμπεκ το τεχνικό team της ομάδας τον κάνει να αισθάνεται σημαντικός. Και αυτό γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι για έναν ποδοσφαιριστή που τα προηγούμενα χρόνια ένιωσε το αντίθετο από τις προηγούμενες του ομάδες.

Ειδικά απέναντι στην Μπίρσοτ που και οι ανάσες του ήταν καλύτερες αλλά και το επίπεδο φυσικής κατάστασης του με αποτέλεσμα να κάνει άνω κάτω την άμυνα των Βέλγων. Πέτυχε δύο γκολ, άσχετα αν μέτρησε το ένα, ήταν μέσα στις φάσεις και πλέον ένα μεγάλο στοίχημα για τον ΟΦΗ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι η όσο το δυνατόν γίνεται μεγαλύτερη αξιοποίηση του. Αυτό θα κρίνει και πολλά σε ότι έχει να κάνει με την μετέπειτα μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ με την ενδυνάμωση των άκρων του με ποδοσφαιριστές αξίας που θα κάνουν καλύτερους και τους συμπαίκτες τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook