Μπαίνει στον σωστό δρόμο με μεγάλη βελτίωση στην Αμβέρσα

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 3-1 από την Μπίρσοτ στην Αμβέρσα στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του, δείχνοντας βελτιωμένο πρόσωπο αλλά παράλληλα δείχνοντας ότι έχει ακόμα δρόμο μπροστά του για να είναι έτοιμος. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ.

Βελτιωμένος εμφανίστηκε ο ΟΦΗ στην Αμβέρσα, καθώς παρότι ηττήθηκε με 3-1, κατάφερε να κυριαρχήσει από το 20’ έως το 45’, πέτυχε δύο γκολ, με το ένα να ακυρώνεται και είχε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει κάτι καλύτερο.

Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε στο παιχνίδι που αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε της Μπίρσοτ πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Βελγίου με διαφορετικά πρόσωπα σε σχέση με το πρώτο φιλικό κόντρα στην Μπέβερεν. Πιο συγκεκριμένα, ο Δέλλας ξεκίνησε τον Χριστογεώργο κάτω από τα δοκάρια, ενώ την τετράδα της άμυνας αποτέλεσαν οι Γκονθάλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος και Χριστόπουλος. Καραχάλιος και Μπάκιτς ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Νέιρα να έχει ελεύθερο ρόλο και στην τριάδα της επίθεσης να ξεκινούν οι Ριέρα, Αποστολάκης και Ισέκα.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε λίγο μουδιασμένα στο παιχνίδι, με την Μπίρσοτ να φτάνει με ευκολία στην περιοχή του στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης προσπαθώντας να σκοράρει. Στο 23’ όμως ο ΟΦΗ βρήκε το γκολ, που παρότι δεν μέτρησε, άλλαξε την ροή του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα ο Ισέκα βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή μετά από εξαιρετική μπαλιά του Αποστολάκη και πλάσαρε εύστοχα, όμως το γκολ του δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ μετά από έλεγχο του VAR.

Θυμηθείτε το Live του Gentikoule που βρέθηκε στην Αμβέρσα.

Ό,τι δεν έκανε στο 23’, ο ΟΦΗ το έκανε στο 28’, με τον Ισέκα να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό γκολ με σουτ στην κίνηση από τα όρια της περιοχής μετά από σέντρα του Μπάκιτς από τα αριστερά. Ο Όμιλος ανέβασε τις γραμμές του στη συνέχεια όμως οι Βέλγοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν με το μακρινό σουτ του Φέρλιντεν στο 39’ και πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δέλλας άλλαξε την ενδεκάδα του ΟΦΗ, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες. Πιο συγκεκριμένα ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τους εξής στο δεύτερο μέρος του αγώνα: Σωτηρίου, Μπρεσάν, Χνάρης, Μαρινάκης, Αμπάντα, Γαγιέγος, Κουτεντάκης, Θεοδοσουλάκης, Χιμένεθ, Φανουράκης, Φαϊτάκης.

Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, στο 69ο λεπτό, ο Κεϊτά σκόραρε για τους Βέλγους κάνοντας το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ρέινερς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook