Η χρονιά εδραίωσης του Γιάννη Αποστολάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Φαίνεται ξεκάθαρα πως μπαίνοντας στο γήπεδο με τον τρόπο που μπήκε πως τα χρόνια της αθωότητας πέρασαν και πλέον είναι ίσος μεταξύ ίσων.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής διανύει πλέον στον τρίτο του χρόνο στον ΟΦΗ, τρίτο διαφορετικό καλοκαίρι στην Ολλανδία και φάνηκε πως μπήκε στο γήπεδο σαν να είναι 28αρης. Άφησε πίσω του τα χρόνια της αθωότητας, τις παιδικές του αναμνήσεις, τα χρόνια του στην Κ19.

Όποιος γνωρίζει τον Αποστολάκη και τον έχει ζήσει από τα χρόνια της εφηβείας του στον ΟΦΗ, θα ξέρει πολύ καλά ότι πρόκειται για ένα παιδί που έμπαινε μέσα στο γήπεδο για να ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο. Του άρεσε το άθλημα, το κυνηγητό με την μπάλα στα πόδια.

Κόντρα στην Μπέβερεν με την εικόνα που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο, έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως φέτος πρόκειται για την χρονιά που είναι εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες. Είναι η χρονιά της καθιέρωσης του, είναι η χρονιά που πλέον θεωρείται ίσος μεταξύ των ίσων. Η εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Μπέβερεν δεν τον έκανε να ξεχωρίσει, αλλά τον έκανε να δείχνει ότι είναι πλέον μέλος της ομάδας.

Πλέον, ο νεαρός παίκτης δείχνει πιο σίγουρος με την μπάλα στα πόδια, έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πίστη στο παιχνίδι του και ξέρει τι κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η φετινή σεζόν είναι η χρονιά της καθιέρωσης για τον Γιάννη και αυτό που πρέπει να κάνει είναι να αρπάξει την ευκαιρία από τα… μαλλιά!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook