Φιλικό ξεμούδιασμα με ήττα και συνεχίζει την δουλειά

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 3-0 στο πρώτο φιλικό της σεζόν από την Βελγική Μπέβερεν, έχοντας ακόμα αρκετή δουλειά στην προετοιμασία του στην Ολλανδία. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ.

Στην πρώτη ενδεκάδα της σεζόν, ο Τραϊανός Δέλλας ξεκίνησε τον ΟΦΗ με τον Μπάουμαν κάτω από τα δοκάρια, και τους Χνάρη – Μπρεσάν κάτω από τα δοκάρια. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ξεκίνησε ο Αμπάντα και στο δεξί ο Γκονθάλεθ, ενώ στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Καραχάλιος – Γαγιέγος, με τον Φαϊτάκη να ξεκινάει μπροστά τους. Όσον αφορά την τριάδα της επίθεσης, δεξιά ξεκίνησε ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης, αριστερά ο Αντριάν Ριέρα και στην κορυφή ο Άαρον Ισέκα.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε μην επιτρέποντας στους παίκτες της Μπέβερεν να κάνουν το… παιχνίδι τους κρατώντας τους μακριά από την περιοχή του. Μετά από λίγη ώρα όμως, οι Βέλγοι άρχισαν να βρίσκουν τον τρόπο να απειλήσουν και το έκαναν με επιτυχία, ανοίγοντας το σκορ στο 18’ με το σουτ του Ντάσι εντός περιοχής. Στο 31ο λεπτό, η Μπέβερεν έφτασε σε δεύτερο γκολ με πανομοιότυπο τρόπο, καθώς μετά από ωραία ενέργεια, ο Λιμπόμπε βρέθηκε σε θέση βολής και έκανε το 2-0.

Πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, οι Βέλγοι έκαναν και το 3-0 με τον Λιμπόμπε να σκοράρει με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σέρβε. Ο ΟΦΗ δεν βρήκε τρόπο να σταματήσει τις επιθέσεις των Βέλγων, ενώ δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός παρά μόνο σε δύο φάσεις, μία με ένα τετ α τετ του Θεοδοσουλάκη και μία με εκτέλεση φάουλ του Γαγιέγος που πέρασε άουτ.

Ο Τραϊανός Δέλλας ξεκίνησε τον ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο με δέκα αλλαγές, και την εξής ενδεκάδα: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Νέιρα, Αποστολάκης, Πιστικός, Χιμένεθ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος, με τους προπονητές των δύο ομάδων να πραγματοποιούν αρκετές αλλαγές και δοκιμές. Η καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 89’ με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι σε χέρι του Κουτεντάκη, του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε ο Κερεμάτεκ, στέλνοντας την μπάλα άουτ με το 3-0 να μένει έως το φινάλε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook