Πρόβα ενδεκάδας για την Μπέβερεν: Φαϊτάκης στο “10” και Καραχάλιος, Γαγιέγος στο 4-2-3-1 του Δέλλα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τον Τραϊανό Δέλλα να έχει στην διάθεση του την Δευτέρα όλους τους ποδοσφαιριστές και με αρκετή έμφαση στην τακτική, ο ΟΦΗ ολοκληρώνει το πρωί της Τρίτης την προετοιμασία του για το πρώτο φιλικό της νέας χρονιάς.

Μάλιστα στην προπόνηση που έγινε στο Όοστερμπεκ το απόγευμα της Δευτέρας ο Τραϊανός Δέλλας “έδειξε” και την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του με την οποία θα ξεκινήσει ο ΟΦΗ απέναντι στην Μπέβερεν.

Όπως όλα δείχνουν, με ένα ερωτηματικό για την θέση του τερματοφύλακα, πρόκειται να δούμε κόντρα στην Μπέβερεν τον Μπόρχα Γκονθάλεθ που θα κάνει ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ παίζοντας στην θέση του δεξιού μπακ. Αριστερά θα αγωνιστεί ο Αμπάντα με τους Χνάρη και Μπρεσσάν ν’ αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Από εκεί και πέρα, το δίδυμο των αμυντικών μέσων θα αποτελούν οι Φελίπε Γαγιέγος και Ζήσης Καραχάλιος με τον Μανώλη Φαϊτάκη να αγωνίζεται μπροστά τους στην φυσική του θέση.

Όσον αφορά την τριάδα της επίθεσης, δεξιά θ’ αγωνιστεί ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης, αριστερά ο Αντριάν Ριέρα και στην κορυφή ο Άαρον Ισέκα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook