Φάκελος προετοιμασία 2024: Οι παλιοί, οι νέοι και οι «πρωτάρηδες» του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ θα βρεθεί για 4η συνεχόμενη σεζόν στο Όστερμπεεκ της Ολλανδίας για την καλοκαιρινή του προετοιμασία. Ποιοι παίκτες πηγαίνουν για πρώτη φορά προετοιμασία με την ομάδα και ποιοι είναι οι «παλιοί»

Ο ΟΦΗ «πέταξε» σήμερα για την Ολλανδία εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με τον Τραϊανό Δέλλα να έχει επιλέξει να πάρει στην αποστολή 29 παίκτες, μεταξύ των οποίον βρίσκονται και οι μεταγραφές, όπως και νεαροί ποδοσφαιριστές. Όπως σε κάθε προετοιμασία, έτσι και στην φετινή, στην αποστολή υπάρχουν πρωτοεμφανιζόμενα πρόσωπα, αλλά και οι λεγόμενοι… «παλιοί» της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, για ακόμα μία σεζόν θα κάνουν προετοιμασία με τον ΟΦΗ οι Δημήτρης Σωτηρίου και Χουάν Νέιρα, που είναι οι παλαιότεροι του ρόστερ, ενώ στους «παλιούς» συμπεριλαμβάνονται και οι Μαρινάκης, Σηφάκης, Γεγιέγος και πλέον, ο Μπάκιτς. Ανάμεσα στους γκολκίπερ που θα βρεθούν ξανά στην Ολλανδία βρίσκεται και ο Μπάουμαν με τον νεαρό Καλαφάτη, ενώ παρότι νεαροί ηλικιακά θα βρεθούν για μία ακόμα φορά σε προετοιμασία του ΟΦΗ οι Γιάννης Αποστολάκης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Παράλληλα, για μία ακόμα σεζόν θα βρίσκονται με την ομάδα στην Ολλανδία οι περσινές καλοκαιρινές μεταγραφές Αμπάντα, Λαμπρόπουλος, Κουτεντάκης και Ριέρα.

Οι «πρωτάρηδες» σε προετοιμασία του ΟΦΗ

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιήσουν προετοιμασία με τον ΟΦΗ τα μεταγραφικά αποκτήματα του περασμένου Ιανουαρίου, Ματέους Μπρεσάν, Άαρον Ισέκα και Χεσούς Χιμένεθ, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τους νέους παίκτες της ομάδας που έχουν αποκτηθεί αυτό το καλοκαίρι. Ο λόγος για τους Γκονθάλεθ, Χατζηθεοδωρίδη, Χριστόπουλο και Καραχάλιο.

Τέλος, υπάρχει και ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που θα βρεθεί για πρώτη φορά σε προετοιμασία γενικότερα, το οποίο αποτελείται από τέσσερις ποδοσφαιριστές που έγιναν επαγγελματίες πρόσφατα με τον ΟΦΗ (Πιστικός, Κ. Χνάρης, Ζαχαριουδάκης και Φαϊτάκης), έναν παίκτη που έγινε επαγγελματίας επί των ημερών του Πέπε Μελ (Αδαμάκης) και έναν αθλητή από την Κ19 του συλλόγου (Φανουράκης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook