“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 20 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 20 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Η αποχή από τη χθεσινή προπόνηση του ΟΦΗ είναι προπομπός άμεσων εξελίξεων. Οι ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται ουσιαστικά να ρίξουν τους τίτλους τέλους, αφού δεν προτίθενται να συμμετάσχουν άλλο σε αυτήν την παρωδία που εξελίσσεται τον τελευταίο καιρό. Από τη στιγμή άλλωστε που δεν έχουν πληρωθεί τα χρήματα (κοντά στις 200.000 αθροιστικά) για ληξιπρόθεσμες δόσεις του ποδοσφαιρικού μνημονίου στους δυο Λόπεθ (Χόρχε, Ζόρντι) και τον Μπόντορ, ο αυριανός αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται πλέον στον αέρα. Ακόμη όμως κι αν διεξαχθεί αυτό το ματς θα τίθεται κάθε φορά εν αμφιβάλω το επόμενο. Αν πάντως η Super League αποφασίσει την ανάκληση ορισμού της αυριανής αναμέτρησης και συνάμα εκδοθεί και η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα των πρώην προέδρων κατάτης λίγκας (που αναμένεται να απορριφθούν για μία ακόμη φορά), τότε οι παίκτες θα ανακοινώσουν αυτόματα και την απόσυρσή τους. «Είτε αύριο είτε μεθαύριο θα βγει η ανακοίνωση» ήταν η αίσθηση που υπήρχε χθες. Εκείνοι άλλωστε παραμένουν απλήρωτοι τη στιγμή που η διοίκηση τρέχει υποτίθεται για να καλύψει οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές. ΓΓ αυτό και παρά τις προσπάθειες του Νίκου Αναστόπουλου οι εναπομείναντες παίκτες του ρόστερ εμφανίζονται αποφασισμένοι να βάλουν τέλος σε αυτήν την ιστορία. «Εχουμε μείνει 1 1 παίκτες και οι δύο έχουν θλάσεις» έλεγαν χθες χαρακτηριστικά περιγράφοντας την προβληματική κατάσταση… Το παράπονο τους μάλιστα ήταν πως στο τελευταίο ματς με τον Πανθρακικό ήταν μόνοι τους με τον προπονητή. Κάθε απόθεμα υπομονής έχει πλέον εξαντληθεί και όλα δείχνουν ότι και ο ΟΦΗ (μετά τη Νίκη Βόλου) δεν θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα.

ΦΩΣ

Τραγικό φινάλε αναμένεται να έχει η φετινή περιπέτεια του ΟΦΗ στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας. Ο ιστορικός Όμιλος είναι περικυκλωμένος από δεκάδες καυτά μέτωπα και είναι θέμα χρόνου η οριστική κατάρρευση, παρά τις προσπάθειες για σωτηρία. Χθες, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ διέταξε τον ορισμό του αγώνα με τον Ατρόμητο, ωστόσο οι 4 βαθμοί, που αφαιρέθηκαν από τους «μελανόλευκους» δεν επιστράφηκαν και το τέλος των Η^ακλειωτών στο πρωτάθλημα φαντάζει πιο κοντά από ποτέ! Ούτως ή άλλως, μετά την ήττα (0r1) από τον Πανθρακικό στο «Γεντί Κουλέ», τα πράγματα ζόρισαν επικίνδυνα για τον Νίκο Αναστόπουλο και τους φιλότιμους ποδοσφαιριστές του… Μέχρι σήμερα στις 18.00, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν διορία από τη διοργανώτρια αρχή για να διακανονίσουν τις οφειλές προς τους Μπόλντιζαρ Μπόντορ, Ζόρντι και Χόρχε Λόπεθ, οι οποίες συνολικά ξεπερνούν τις 150.000 ευρώ. Αν δεν υπάρξει συμφωνία ή αποπληρωμή των χρεών, τότε η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα οδεύει προς μη πραγματοποίηση και φυσικά ουδείς μπορεί να αποτρέψει τα καταστροφικά συνεπακόλουθα, που καραδοκούν για να διαλύσουν τον ΟΦΗ. Εν ολίγοις, η κατάσταση είναι οριακή και οι άνθρωποι του συλλόγου δεν ξέρουν από πού να αρχίσουν και πού να τελειώσουν… Οι παίκτες από τη μεριά τους ζουν το δικό τους δράμα και πολλοί βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός, αφού αδυνατούν να συνεχίσουν με τις υπάρχουσες συνθήκες. Ενδεικτικές ήταν άλλωστε οι δηλώσεις του Κουτσιανικούλη μετά το ματς με τους ακρίτες: «Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει συνέχεια». Επιπλέον, οι Λόρια και Μερεμπασβίλι μόνο με… θαύμα θα επιστρέψουν από τη Γεωργία, όπου θα βρεθούν για τις υποχρεώσεις της Εθνικής τους ομάδας, ενώ την ίδια ώρα ο «αλενατόρε» καλείται ξανά να αναλάβει ρόλο ψυχολόγου.Ο έμπειρος τεχνικός μάλιστα μίλησε την Πέμπτη με τους «παλιούς» και τους ζήτησε ] ι να κάνουν ακόμα λίγο υπομονή, ωστόσο εκείνοι του ξεκαθάρισαν ότι δεν φαίνεται φως στο τούνελ. Σήμερα θα τα πουν εκ νέου, ενώ μέχρι αύριο αρκετοί ισχυρίζονται ότι θα μπει η σφραγίδα του τέλους στο αγωνιστικό τμήμα…

Sportday

Με το ένα πόδι κοντά από την αποχώρηση του από το πρωτάθλημα βρίσκεται ο ΟΦΗ, ενώ χθες δεν έγινε προπόνηση, καθώς οι ποδοσφαιριστές σε συζήτηση που είχαν με τον Νίκο Αναστόπουλο σημείωσαν πως η διοίκηση είναι απούσα. «Δεν θέλουμε να πάρουμε εμείς την απόφαση να αποχωρήσει η ομάδα. Αυτή είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρει η διοίκηση, αλλά δεν υπάρχει κανένας» έλεγαν χαρακτηριστικά. «Δεν ξέρουμε πια αν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια». Επίσης χθες το μεσημέρι πληροφορήθηκαν ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ναι μεν όρισε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά δεν έδωσε πίσω τούς 4 βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από τον ΟΦΗ, ενώ δεν υπάρχει καμία εξέλιξη με το θέμα των μεταγραφών, που παραμένουν μπλοκαρισμένες στην ΕΠΟ. Το αυριανό ματς με τα Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ» παραμένει μετέωρο, καθώς ο ΟΦΗ είναι ακάλυπτος απέναντι σε παίκτες που έχουν ζητήσει ενεργοποίηση ποινής σε βάρος της ομάδας. Αν γίνει το παιχνίδι, ο Αναστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπολάκη και τον τραυματία Τζορτζ, ενώ επιστρέφει ο Ροβίθης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook