“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 17 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 17 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Νοκ άουτ για τον αυριανό αγώνα με τον Π ανθρακικό είναι οι Φαζός, Δαμιανάκης και Τζορτζ και τιμωρημένος ο Ροβίθης. Αντίθετα, επανακτούν δικαίωμα συμμετοχής οι Μερεμπασβίλι. Μονιάκης. με τον τελευταίο να μην είναι απόλυτα υγιής. Ως εκ τούτου, εντείνονται οι φωνές των παικτών, μέχρι πού θα πάει αυτή η κατάσταση, να διακινδυνεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα μόνο για να κατεβάζει ενδεκάδα ο σύλλογος. Ακόμη και αν δεν το τολμήσουν οι διοικούντες, φαίνεται ότι υπό τις συνθήκες που διαμορφώνονται η ομάδα δεν θ’ αντέξει να παραμείνει στο πρωτάθλημα.

Goal

Για να βγάλει ενδεκάδα ο Nίκος Αναστόπουλος στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ίσως να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει ως βασικό τον δεύτερο τερματοφύλακα Αγριμάκη. Στα πιτς είναι οι τραυματίες Φαζός, Τζορτζ (είχε δηλωθεί και τιμωρημένος για το ματς με τους Κομοτηναίους), Δαμιανάκης, ενώ είναι εκτός μάχης και ο Ροβίθης, που αποβλήθηκε στην Κέρκυρα. Ερωτηματικό είναι ο Μονιάκης, που προέρχεται από θλάση και πολύ δύσκολα θα είναι ετοιμοπόλεμος. Μοναδική επιστροφή είναι αυτή του Γκιόργκι Μερεμπασβίλι. Συνεπώς, οι διαθέσιμοι, και φυσικά εξαντλημένοι, είναι οι: Λόρια, Κάλαϊτζίΐς, Μπολάκης, Μακρής, Μαραθιανός, Περογαμβράκης, Μανιδάκης, Κουτσιανικούλης, Μερεμπασβίλι, Λαμπρόπουλος, Αγριμάκης. Οσο αντέξουν λοιπόν, με τον κίνδυνο για νέους τραυματισμούς να εγκυμονεί. Την ίδια ώρα, από τον ΟΦΗ δεν υπάρχει καμία απόφαση για απόσυρση από το πρωτάθλημα, εκτός και αν συνειδητοποιήσουν πως δεν βγαίνουν τα κουκιά, στο παρά ένα. θυμίζουμε πάντως ότι μπορεί να ξεκινήσει ένα ματς και με εννέα. Αν το δούμε και αυτό, θα πρόκειται για ακόμα μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΟΦΗ, στις πολλές που έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα θα πρέπει φυσικά να αναφέρουμε -αν και έχει περάσει στα ψιλά – παρότι έχει κοινοποιηθεί στην κρητική ΠΑΕ, και υπάρχει n σχετική διορία (όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν) ως αύριο, να καταβληθούν 124.000 ευρώ στους Ισπανούς Ζόρντι και Χόρχε Λόπεθ, διαφορετικά δεν θα ξεκινήσει το ματς με τον Πανθρακικό. Παρεμπιπτόντως, ως σήμερα είναι να δοθούν χρήματα και στους Μπούρμπο,Φραγκουλάκη, Δασκαλάκη Βερόν, επίσης για να μην ενεργοποιηθούν αυτόματα για αφαίρεση βαθμών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook