«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Kυριακή 15 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Kυριακή 15 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
ΦΩΣ: Με 14 παίκτες στην Κέρκυρα ο ΟΦΗ
Με 14 παίκτες στην Κέρκυρα ο ΟΦΗ Κόντρα σε ανυπέρβλητα αγωνιστικά, νομικά, διοικητικά και οικονομι κά «εμπόδια» ο αποδεκατισμένος ΟΦΗ 90 προσπαθήσει σήμερα (17,15) να πάρει το διπλό στην Κέρκυρα, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες χιλιάδων «μελανολευκων» οπαδών για παραμονή στην κατηγορία. Οι Ηρακλειώτες συμπλήρωσαν μόλις και μετά βίας 14άδα για την κρίσιμη αναμέτρηση στο ιόνιο, αφού ο Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Μονιάκη (παράλληλα είναι και τραυματίας) και Μερεμπαβίλι, ενώ ο «λαβωμ|γο|ρ|^|^ θλάση στον δικέφαλο, έσφιξε τα δόντια και φώναξε «παρών», χωρίς πάντως να υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του ματς. Πέραν του 19χρονου Έλληνα ά^&^Ιόύ,; τέχουν επίσης οι Λόρια, Αγριμάκης, Φαζός, Μπολάκης, Μαραθιανός, Μακρής, Κάλαίτζιτς, Μανιδάκης, Κουτσιανικούλήςj Λαμπρόπουλος, Τζορτζ, Ροβίθης και Περογαμβράκης.
Στο μεταξύ, ο «αλενατόρε», που αναμένεται να παρατάξει και πάλι την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-1, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, που καλύπτει τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας, ότι όσοι έχουν απομείνει στην ομάδα, θα κάνουν το καθήκον τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ ο Ζάχος Μαραθιανός άπό τη μεριά του τόνισε ότι μαζί με τους συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα και θα παλέψουν μέχρι τέλους για την πολυπόθητη σωτηρία του ιστορικού Ομίλου.
Sportday: ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ
Δεν συνιστά πλέον είδηση ότι ο ΟΦΗ ταξίδεψε με 14 παίκτες.
Μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι 100% υγιείς και οι 14, αφού ο Μπάμπης Δαμιανάκης ακολούθησε την αποστολή στην Κέρκυρα χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στο ματς της προηγούμενης Κυριακής με την Ξάνθη.
Δεν μπήκαν στο αεροπλάνο οι τιμωρημένοι Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, Μανώλης Μονιάκης και ο τρίτος τερματοφύλακας της κρητικής ομάδας, Γιώργος Γιαγκιόζης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook