«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Τετάρτη 11 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 11 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL: ΜΙΑ 11ΑΔΑ ΓΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ
 Χωρίς τον τραυματία Μονιάκη, τον τιμωρημένο Μερεμπασβίλι και με αμφίβολο τον Δαμιανάκη (ενοχλήσεις στον δικέφαλο) θα μεταβεί ο ΟΦΗ στην Κέρκυρα. Ως εκ τούτου, ίσα που συμπληρώνεται ενδεκάδα, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Λαμπρόπουλος Καλαϊτζή, Τζορτζ. Παράλληλα, τις τέσσερις κίτρινες έφτασαν οι Μακρής και Καλάιτζιτς. Για αύριο είναι προγραμματισμένη σύσκεψη όλων των φορέων της κρητικής ομάδας, για να συναποφασιστεί το άμεσο μέλλον, με ανοιχτό το ενδεχόμενο απόσυρσης. Πάντως, οι πρώην πρόεδροι ετοιμάζουν πάλι ασφαλιστικά μέτρα κατά της διοργανώτριας, μήπως και εκδοθούν τα δελτία, παρά το ότι οι δύο προηγούμενες αιτήσεις απορρίφθηκαν.

Sportday: ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
Πιο σοβαρά από ποτέ σκέφτονται πλέον στον ΟΦΗ την αποχώρηση από το πρωτάθλημα, καθώς νιώθουν ότι τελειώνει το όποιο… οξυγόνο είχε απομείνει στην ομάδα. Φως δεν διαφαίνεται από πουθενά, ούτε από τα δικαστικά μέτωπα, ούτε από κάποια πηγή. ενώ συν τοις άλλοις είναι πια ορατό το ενδεχόμενο η κρητική ομάδα να μη συμπληρώνει ούτε ενδεκάδα. Το Σάββατο στην Κέρκυρα δεν θα παίξει ο τραυματίας, αλλά και συνάμα «κιτρινισμένος» Μανώλης Μονιάκης, ούτε ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, ο οποίος είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς.
Επίσης, ο Μπάμπης Δαμιανάκης  έχει πρόβλημα στον δικέφαλο. Και κοντά σε αυτούς είναι οι Γιώργος Μακρής. Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, που συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες και θα χάσουν στη συνέχεια κι αυτοί από ένα ματς.
ΦΩΣ: ΟΦΗ, ώρα μηδέν
Στις επόμενες 72 ώρες, σήμερα, αύριο και μεθαύριο, κρίνεται το μέλλον του ΟΦΗ και αν Θα εξακολουθήσει να δραστηριοποιείται στη μεγάλη κατηγορία ή θα αποσυρθεί. Η αρχή γίνεται σήμερα με την εκδίκαση στην ΕΠΟ της υπόθεσης για την επιστροφή των τεσσάρων βαθμών που έχουν αφαιρεθεί από την ομάδα του Ηρακλείου για τις οφειλές προς τους Χόρχε και Ζόρντι Λόπες. Αύριο είναι προγραμματισμένη η σύσκεψη μεταξύ μετόχων ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, στην οποία θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα και ενδεχομένως να προχωρήσουν στη λήψη κάποιων αποφάσεων. Εκείνο που έγινε γνωστό είναι ότι η σύσκεψη θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να υπάρχει ροή στην κουβέντα και να μη διακόπτεται από παρεμβάσεις φίλων της ομάδας.
Ίσως η πιο σημαντική ημέρα πάντως να είναι η Παρασκευή, καθώς τότε θα συζητηθεί στο Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου η αίτηση των φυσικών προσώπων, πρώην προέδρων και μετόχων της ΠΑΕ (αφοί Βατσινά, Κουράκης, Μαχλάς, Βρέντζος) κατά της διοργανώτριας αλλά και φυσικών προσώπων σε προσπάθεια να μην αφαιρούνται βαθμοί από την ομάδα και επιπλέον να μην υπάρχει δυνατότητα να μην ορίζονται τα παιχνίδια της (όπως έγινε με τον Ατρόμητο).
Όπως γίνεται αντιληπτό, στον ΟΦΗ περιμένουν πώς και πώς την έκβαση των διαδικασιών του τριήμερου, καθώς από αυτές θα κριθούν τα πάντα γύρω από την επόμενη ημέρα.
Την ίδια ώρα Αναστόπουλος και παίκτες συνεχίζουν την προετοιμασία για το ματς με την Κέρκυρα, από το οποίο θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μερεμπασβίλι (έχει υπόλοιπο ποινής) και Μονιάκης (συμπλήρωσε τέσσερις και δηλώθηκε στο ματς αυτό, αφού ούτως ή άλλως θα έλειπε λόγω τραυματισμού), αλλά και ο τραυματίας (θλάση στον δικέφαλο) Δαμιανάκης. Όσον αφορά τους Κάλαϊτζιτς και Μακρή που επίσης συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες, δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με τον Λεβαδειακό.
• Κλήση από τον ομοσπονδία της Γεωργίας έφτασε στα γραφεία του ΟΦΗ για τους Μερεμπασβίλι και Λόρια. Οι δύο παίκτες έχουν επιλεγεί να τεθούν στη διάθεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας τους για τα ματς με Μάλτα (φιλικό στις 25/3) και Γερμανία (στο πλαίσιο του Euro στις 29/3).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook