“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 10 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 10 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Την Πέμπτη, τελικά στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, κάτω από τη θύρα 1 του γηπέδου, η σύσκεψη της διοίκησης του μητρικού σωματείου, της ΠΑΕ και του συλλόγου των μετόχων, με θέμα το «αύριο» της ομάδας. Αναμένεται να ζητηθεί στη διάρκειά της αναλυτική ενημέρωση της κατάστασης από τον Νίκο Μαχλά ώστε να συζητηθεί το δέον γενέσθαι.

ΦΩΣ

Μπορεί ο ΟΦΗ να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην απόσυρση του από το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας, μπορεί ο Νίκος Μαχλάς να παραδέχτηκε στη συνεδρίαση της διοργανώτριας ότι η ομάδα θα αποχωρήσει αν δεν επιστραφούν οι βαθμοί, μπορεί οι οργανωμένοι να ζήτησαν από τον Μαχλά να προχωρήσει στην κίνηση αυτή από τη στιγμή που δεν προχωράει το θέμα, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ξάνθη, όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Πέμπτης. Εκεί, οι διοικούντες την ΠΑΕ, η διοίκηση του Ερασιτέ χνη και ο σύλλογος μετόχων θα βάλουν κάτω τα δεδομένα και θα αποφασίσουν την επόμενη κίνηση. Και όλα αυτά την ώρα που είναι δεινή η κατάσταση οικονομικά και επιπλέον έχουν αρχίσει να εμφανίζονται, αναπόφευκτα, και αγωνιστικά προβλήματα. Δεν μπορούσε να γίνει και διαφορετικά, από τη στιγμή που έχουν απομείνει 16 ποδοσφαιριστές οι οποίοι μάλιστα μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα αγωνίζονταν και στο Κύπελλο.
Ήδη τρεις παίκτες συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες και θα χάσουν ένα παιχνίδι (Μονιάκης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς), ο Δαμιανάκης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο και από το ματς με την Κέρκυρα θα λείψει σίγουρα ο ΜερεμπασβίλΙ, που έχει δηλωθεί να εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Στο ματς αυτό θα εκτίσει και ο Μονιάκης που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και πήρε την κίτρινη, όντας στον πάγκο, ώστε να ξεχρεώσει από κάρτες για τη συνέχεια.

Έθνος

«Δρόμος χωρίς επιστροφή» προς την Γ Εθνική ισχυρίζονται πολλοί οτον ΟΦΗ πως βρίσκεται η ομάδα που εκτός από χρήματα κινδυνεύει να μείνει και από δυνάμεις (εν όψει Κέρκυρας οι Μερεμπασβίλι, Μονιάκπς είναι τιμωρημένοι και ο Δαμιανάκπς Τραυματίας). To μικροποσό που δόθηκε στους Λόρια και Μερεμπασβίλι, όπως και η πρωτοβουλία ενός εκ των μελών του ΔΣ να διαθέσει ένα από τα σπίτια του για να βελτιώσει Τις συνθήκες διαμονής Του Λόρια, επανέφερε τους δυο Γεωργιανούς στο γήπεδο. Ομως, Την επόμενη Τρίτη τελεσιδικούν οι προσφυγές των Βερόν, Μπούρμπου, Δασκαλάκη, Φραγκουλάκη (κοντά στα 700.000 ευρώ όλες μαζί), ενώ δεν έχει τακτοποιηθεί ο Πέσιτς. Ετσι ο σύλλογος μετόχων κάλεσε τον Μαχλά για εξηγήσεις και αποφάσεις.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook