Τον γύρο του κόσμου έκανε η μεταγραφή του Κάρολ στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο επίκεντρο των διεθνών ΜΜΕ βρέθηκε ο ΟΦΗ λόγω της μεταγραφής του Ρόι Κάρολ. Το Gentikoule συγκέντρωσε τα δημοσιεύματα και σας τα παρουσιάζει.

Όπως ήταν φυσιολογικό, η έλευση του Βορειοιρλανδού τερματοφύλακα στην Κρήτη και τον ΟΦΗ είχε διεθνή  αντίκτυπο καθώς τα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων έκαναν εκτενείς αναφορές στην μεταγραφή του στον σύλλογο ενώ η είδηση αναρτήθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΦΙΦΑ.

France Football
O Ρόι Κάρολ έγινε Έλληνας
Ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ Ρόι Κάρολ, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με τον ΟΦΗ από την Κρήτη που  κέρδισε φέτος την άνοδο του στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας.

ΦΙΦΑ
Ο Ρόι Κάρολ υπέγραψε για δύο χρόνια στον ΟΦΗ
Ο Βορειοιρλανδός Ρόι Κάρολ, πρώην γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ υπέγραψε για δύο χρόνια στον ΟΦΗ, σύλλογο που πήρε φέτος την άνοδο στην 1η κατηγορία δίχως να γίνουν γνωστοί οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας.

Α Bola
O Ρόι Κάρολ υπέγραψε στον ΟΦΗ
Ο Βορειοιρλανδός γκολκίπερ Ρόι Κάρολ που διακρίθηκε με την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ θα εκπροσωπεί τον ΟΦΗ τις επόμενες δύο περιόδους. Ο 34χρονος τερματοφύλακας θα συναντήσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του με την ομάδα που πήρε φέτος την άνοδο για την μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Belfast Telegraph
O Ρόι Κάρολ μετακόμισε… και όλα είναι Ελληνικά για εκείνον
Ο πρώην τερματοφύλακας της Βορείου Ιρλανδίας Ρόι Κάρολ πήγε στην Κρήτη στην τελευταία κίνηση της περιπετειώδους καριέρας του. Ο 33χρονος από το Φέρμαναγκ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με τον ΟΦΗ από την Κρήτη. Ο ΟΦΗ, για όσους τον γνωρίζουν, κάνει έναν μεγάλο αγώνα τις τελευταίες εβδομάδες και τους τελευταίους μήνες μέχρι να επιστρέψει στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μετά τον υποβιβασμό του το 2009. Μετά τον υποβιβασμό του, ακολούθησε μια δύσκολη περίοδο όπου οι παίκτες κατηγόρησαν την ομάδα ότι τους όφειλε χρήματα ο σύλλογος, ωστόσο πηγές από την  Ελλάδα αναφέρουν ότι τα προβλήματα έχουν λυθεί και ο ΟΦΗ έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Ο Κάρολ επέστρεψε στην Μεγάλη Βρετανία μετά την πετυχημένη παρουσία του στην Δανία με την Οντένσε όμως μετά την απογοητευτική παρουσία του στην Πρέστον το φετινό καλοκαίρι, αποφάσισε να πάει στο εξωτερικό για να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Στα 10 χρόνια καρέρας του, ο Κάρολ πήγε από την Γουίγκαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ αφού ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Χαλ. Στο “Ολντ Τράφορντ” π΄ρασε τέσσερα χρόνια κερδίζοντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο πριν ενταχθεί στην Γουέστ Χαμ. Είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Ρέιντζερς, στην συνέχεια μετακόμισε στη Ντέρμπι και μετά στην Δανία όπου ψηφίστηκε καλύτερος τερματοφύλακας της χώρας. Η τελευταία συμμετοχή του Κάρολ με την εθνική ομάδα έγινε το 2006.
Sky Sports
O Kάρολ μετακομίζει στην Ελλάδα
Ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ Ρόι Κάρολ υπέγραψε στον ΟΦΗ που αγωνίζεται στην ελληνική Σούπερ Λιγκ. Ο 33χρονος έψαχνε ομάδα μετά την αποχώρηση του από την δανέζικη Οντένσε τον περασμένο Φεβρουάριο και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Ο Κάρολ είχε τρεις προτάσεις από ομάδες της Αγγλίας όμως αντιθέτως επέλεξε να πάει στην Ελλάδα.
India Times
O πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ Κάρολ πήγε στην Ελλάδα
Ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ Ρόι Κάρολ υπέγραψε σύμβολαιο διάρκειας δύο χρόνων στον ΟΦΗ της Κρήτης που αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ ενώ η μεταγραφή του ανακοινώθηκε την Τετάρτη. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί από την ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook