“Θα μας δώσει ψυχολογία μια νίκη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν χάνει την ευκαιρία να δηλώνει την στήριξη του στους παίκτες του και μάλιστα κόντρα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για τα προβλήματα του ΟΦΗ: “Τα προβλήματα είναι γνωστά, τα έχουμε πει, δεν χρειάζεται κάθε λίγο και λιγάκι να τα τονίζουμε. Περάσαμε πολλά, έστω και την τελευταία στιγμή ήρθαν κάποια παιδιά με όρεξη για μπάλα. Ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή δεν έχει την πολυτέλεια των χρημάτων, αλλά έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει έναν παίκτη που είναι καλός, να προχωρήσει”.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής της βαθμολογίας, αλλά από την άλλη πλευρά, δείξαμε ότι στην έδρα μας είμαστε καλοί και δυνατοί. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό δείξαμε μεγάλη διάθεση και αυτό περιμένουμε να δείξουμε και αύριο. Όταν παίζεις με μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός υπάρχει ένα έξτρα κίνητρο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε για να φτάσουμε στη νίκη, που για εμάς θα είναι πολύ σημαντική και θα μας δώσει ψυχολογία”.

Αν μπορεί να υπάρξει συνέχεια για τον ΟΦΗ: “Δεν θα μπω σε θέματα διοικητικά για να πω τι θα γίνει με την αφαίρεση βαθμών. Όσοι απομείναμε προσπαθήσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και τα υπόλοιπα τα αφήνουμε έξω”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook