Κανονικά ξεκινάει το πρωτάθλημα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κανονικά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Αυγούστου, ενώ η κυβέρνηση θα ανακοινώσει μια σειρά μέτρων ως αντίβαρο στην ποινή – σκάνδαλο των Ολ. Βόλου και Καβάλας.

Ωστόσο η κυβέρνηση προτίθεται να ανακοινώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας σειρά μέτρων ως «απάντηση» στην πρόσφατη απόφαση – σκάνδαλο της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ που επί της ουσία «αθώωσε’ τον Ολυμπιακό Β. και την Καβάλα παρότι έκρινε πως έστηναν αγώνες.

Η αναβολή του πρωταθλήματος, παρότι υπήρχε ως έντονη φήμη δεν θα αποτελέσει μέτρο αφού όπως τόνιζαν κύκλοι του υπουργείου Πολιτισμού, αρμόδιοι για να αποφασίσουν να μην γίνει η σέντρα στην ώρα της είναι η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα, οι οποίες δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο.

Πάντως η απόφαση της επιτροπής της ΕΠΟ που χαρίστηκε στις ομάδες των κ. Μπέου, Ψωμιάδη οξύνει και πάλι τις σχέσεις με την πολιτεία και υπονομεύει τις προσπάθειες που έγιναν ώστε να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα σε υγιείς βάσεις.

Η πολιτεία θεωρεί την απόφαση «προκλητική» όχι γιατί δεν υποβιβάστηκαν ο Ολυμπιακός βόλου και η Καβάλα αλλά γιατί τιμωρήθηκαν με ποινές που δεν προβλέπονται από τον πειθαρχικό κώδικα για το συγκεκριμένο παράπτωμα, κάτι που σημαίνει ότι τα όργανα τις ομοσπονδία είναι αναξιόπιστα στην εφαρμογή οποιονδήποτε μέτρων κι αν ληφθούν.

soccerplus.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook