“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Μετά τον Στέλιο Τσοκάνη, που εμφανιζόταν κλεισμένος στον ΟΦΗ αλλά τελικά αποφάσισε να μη μετακομίσει στο Ηράκλειο, και άλλοι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι έριξαν… πόρτα στους Κρητικούς. Η κατάσταση που επικρατεί δεν πείθει κανέναν ποδοσφαιριστή να πει το «ναι» στον ΟΦΗ, αφού ενδεχομένου να χρειαστεί σε λίγο διάστημα να ψάχνει ξανά για ομάδα.

ΦΩΣ

Σημαντικές εξελίξεις για το αύριο του ΟΦΗ αναμένουν σήμερα το μεσημέρι άπαντες στο στρατόπεδο των «μελανόλευκων». Η αρμόδια επιτροπή της Σούπερ Λίγκας θα εκδικάσει την έφεση που άσκησαν οι Κρητικοί για τον μη ορισμό του αγώνα με τον Ατρόμητο και στο «Γεντί Κουλέ» και ελπίζουν ότι τα νέα θα είναι ευχάριστα. Παράλληλα επικρατεί αισιοδοξία ότι μαζί με την απόφαση για διεξαγωγή του ματς κόντρα στους «κυανόλευκους», θα επιστραφούν οι τέσσερις βαθμοί που αφαιρέθηκαν. Σύμφωνα με φήμες, οι άνθρωποι του Ομίλου προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να «αποκρούσουν» κάθε προσπάθεια ξένου… δακτύλου για παρεμβολές και σαμποτάζ. Δεν αποτελεί μυστικό άλλωστε ότι το παρασκήνιο πίσω από τα προβλήματα του συλλόγου είναι έντονο και σε αρκετές περιπτώσεις, μη ελεγχόμενο. Όσο για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ, εκφράζεται η πεποίθηση ότι θα γίνει κανονικά και δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Αν δεν ξεδιαλύνει το τοπίο, ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να κάνει τις μεταγραφές που έχει δρομολογήσει, ωστόσο σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά σήμερα, τότε θα επισημοποιηθούν οι συμφωνίες με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Φώτης Γεωργίου του Ατρόμητου βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, όπως και άλλοι παίκτες των Περιστεριωτών, ενώ στο στόχαστρο έχουν μπει για τα καλά και ορισμένα «λαβράκια» από τον Παναιτωλικό. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Στέλιο Τσουκάνη, η απόκτησή του «ναυάγησε» για αδιευκρίνιστους λόγους, ενώ σύμφωνα με κάποιες πηγές, δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του εντός λεκανοπεδίου Αττικής. Αναφορικά με το ζήτημα Πέσιστς, η 9η Φεβρουαρίου θεωρείται σημαντική ημερομηνία, καθώς τότε θα ξεκαθαρίσει η ΦιΦΑ αν τελικά θα ισχύσουν οι ποινές που έχει επιβάλει για τα χρωστούμενα στον Σέρβο. Οι Κρητικοί ευελπιστούν ότι οι ενέργειες που έχουν κάνει θα πιάσουν τόπο και περιμένουν ευχάριστα νέα, χωρίς ωστόσο να ανοίγουν τα χαρτιά τους. Εν ολίγοις, ο Νίκος Μαχλάς έχει πάρει τον ΟΦΗ στις πλάτες του και προσπαθεί μέσα από συνεχείς επαφές με πρώην παράγοντες και ενδιαφερόμενους Ομιλήτες επιχειρηματίες να βγάλει τους «μελανόλευ*όύφ> από το αδιέξοδο.

Sportday

Δεν είναι μόνο ο Ντάνι Αρτόλα (βρίσσκεται στην Ισπανία και είναι αμφίβολο αν θα επιστρέψει), που δείχνει ότι ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να νιώθει πολύ απελπισμένος επαγγελματικά για να θέλει να παίξει σε αυτόν τον ΟΦΗ. αλλά και ο Στέλιος Τσουκάνης. Παίκτης της Νίκης Βόλου αυτός, πριν από λίγο καιρό και μέχρι να διαλυθεί η θεσσαλική ομάδα, είχε συμφωνήσει προφορικά με τους Ηρακλειώτες. Δεν αφίχθη. όμως. ποτέ στην Κρήτη. Βλέποντας, προφανώς, την κατάσταση με τον μη ορισμό του αγώνα του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο και τη δεύτερη αφαίρεση βαθμών που επιβλήθηκε στους «μελανόλευκους». ο 25χρονος αριστερός μπακ έκανε πίσω. Ενδεχομένως να βρήκε άλλον επαγγελματικό προορισμό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook