Γεωργίου: “Το μυαλό μας είναι στον Ατρόμητο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Το μυαλό όλων μας είναι στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο και δεν σκεφτόμαστε αναβολή της πρεμιέρας» τόνισε o Γιώργος Γεωργίου μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 που εξήρε την δουλειά που γίνεται στο Καρπενήσι.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ είπε αρχικά ότι «όντως είναι μια παράξενη χρονιά για εμάς όμως το καλό ήταν ότι έκλεισε καλά με την άνοδο της ομάδας. Θα τρέξουμε ακόμα περισσότερο ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αναβληθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Γιώργος Γεωργίου ήταν κάθετος στην τοποθέτηση του λέγοντας πως «θα ήταν μια καλή είδηση όμως εμείς πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την ημερομηνία που γνωρίζουμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Τώρα αν αναβληθεί η πρεμιέρα, αυτή η εξέλιξη θα είναι καλή για εμάς».

Αναλυτικά όσα είπε στον Athletic Radio 104,2 ο Γιώργος Γεωργίου

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες προσθήκες, υπάρχει και ένας κορμός που βρίσκεται στην ομάδα όμως το μυαλό μας είναι στο να δουλεύουμε όσο πιο καλά γίνεται. Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν ότι καλύτερο μπορούν ώστε να γίνει η δουλειά που πρέπει και να μην υπάρξουν τραυματισμοί».

Για την πρεμιέρα κόντρα στον Ατρόμητο: «Σίγουρα, ο Ατρόμητος έχει κάνει ποιοτικές και καλές μεταγραφές. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα που είναι και η δύναμη μας. Αν ξεκινήσουμε με το δεξί στο πρωτάθλημα, τότε σίγουρα θα είναι καλύτερα και εντελώς διαφορετικά τα πράγματα».

Για τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιάζονται λόγω των πλέι – οφ: «Η ομάδα έχει κατάλληλους ανθρώπους που γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Υπάρχει ο προπονητής που έχει δείξει τι πρέπει να γίνει ώστε η ομάδα να ενισχυθεί. Από εκεί και πέρα, η δική μας δουλειά είναι μέσα στο γήπεδο ώστε να δουλεύουμε και στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής».

Για τα πλέι – οφ: «Τελείως πίσω δεν έχουμε αφήσει την διαδικασία των πλέι – οφ. Για εμάς είναι μια γλυκιά ανάμνηση και ότι πετύχαμε τον στόχο μας. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά υπερβάλαμε εαυτόν ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουν μείνει μερικά κατάλοιπα όπως είναι η κόπωση και μακάρι να μείνουν εκεί».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Αυτό που συζητάμε μεταξύ μας είναι ότι αυτοί που είμαστε εδώ, θα πρέπει να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Όλα τα παιδιά θα δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας και η συγκέντρωση μας είναι στο πρώτο παιχνίδι. Αυτήν την στιγμή δουλεύουμε πάνω σε αυτήν την κατεύθυνση».

Για τον εαυτό του: «Από την στιγμή που πραγματοποιήθηκε ο στόχος, πήγαν όλα καλά. Εγώ θέλω να είμαι καλά, να έχω την υγεία μου και η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Θα δώσουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο γιατί με τέτοια ώθηση που μας δίνει ο κόσμος, μας κάνει να δίνουμε το κάτι παραπάνω».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook