Παράταση στην αγωνία μέχρι την Τρίτη

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Σήμερα δόθηκε η κρίσιμη δικαστική “μάχη” του ΟΦΗ στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου, όπου εξετάστηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει κατά της Σούπερ Λιγκ, και η τελική απόφαση θα βγει την Τρίτη.

Το GENTIKOULE βρέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου, όπου εξετάστηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει κατά της Σούπερ Λιγκ.

Η.. καρδιά του ΟΦΗ “χτύπησε” σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου.

  • Ενημερωθείτε για το τι έγινε λεπτό προς λεπτο.

12.01 Το παρών δίνει ο Περιφερειαρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

12.05  Παρών και ο Δημήτρης Αποστολάκης που εκπροσωπεί την “Royal Group Holdings”. Δηλώνοντας οτι το ενδιαφέρον από το Κατάρ είναι υπαρκτό και υπάρχει εγγυητική ύψους 2,5 εκ. ευρώ απλά χρειάζεται να πάρει παράταση η διαδικασία σήμερα για να “τρέξουν ” οι εξελίξεις.

12.15 Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου βρίσκεται και νομικός εκπρόσωπος από τον Παναθηναϊκό αλλά και από την Σούπερ Λιγκ, ο δικηγόρος κ. Οικονομάκης όπως και ο εκπρόσωπος των παικτών Ταυλαρίδη – Γεωργίου – Ρόβα.

12.25 Από πλευράς ΟΦΗ, παρόντες είναι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Μανουσάκης και από την διοίκηση οι κ.κ Μαχλάς, Φασομυτάκης και Βλαχάκης. Παρών και ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ, ο νομικός Χρήστος Μιχαλόπουλος.

12.40 Η διαδικασία έχει καθυστερήσει περίπου 40 λεπτά.

12.55 Όλοι περιμένουν, χωρίς να έχουμε ακόμα κάποια εξέλιξη και ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης

13.15 Ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης. Παρόντες και πολλοί φίλοι του ΟΦΗ που φώναξαν το σύνθημα:
“ΟΦΗ,  θυμίσου μια ζωή μαζί σου”.

13.25 Η διαδικασία είναι “κλειστή” για όλους, πλην των εμπλεκομένων, οπότε περιμένουμε και μεις νεώτερα για το τι γίνεται αυτήν την ώρα εντός αιθούσης.

13.45 Συμπληρώνεται μισή ώρα από την στιγμή που ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης με τις δύο πλευρές να “διασταυρώνουν” τα νομικά τους επιχειρήματα.

14.08 Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης και σε μία ώρα θα βγεί η απόφαση. Αρκετά επιθετική ήταν η στάση των δικηγόρων του Παναθηναϊκού και της Σούπερ Λιγκ. Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού έκανε σφοδρή επίθεση στον ΟΦΗ και τόνισε οτι: “Πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος και να αποβληθεί ο ΟΦΗ από την Σούπερ Λιγκ”.

14.40 Όπως έγινε μόλις γνωστό η απόφαση θα βγεί αύριο. Οπότε θα έχουμε παράταση στην αγωνία. Λογικά θα βγει πριν την Συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ στις 14.00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook