Στο Πρωτοδικείο χτυπάει η… καρδιά του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Μετά την νίκη του στον αγωνιστικό χώρο, με 3-2 επί της Κέρκυρας, ο ΟΦΗ δίνει μία σημαντική δικαστική “μάχη” σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου όπου θα εξεταστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει κατά της Σούπερ Λιγκ.

Νίκη – οξυγόνο πήρε χθες στο “Γεντί Κουλέ”, ο ΟΦΗ, με 3-2 επί της Κέρκυρας, και μετά την νίκη του στον αγωνιστικό χώρο,  θέλει μία ακόμα σήμερα, στις δικαστικές αίθουσες αυτήν την φορά.

Η Κρητική ομάδα δίνει μία σημαντική δικαστική “μάχη” σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου όπου θα εξεταστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει κατά της Σούπερ Λιγκ.

Ο ΟΦΗ μαζί με την αίτηση θα ζητήσει να δοθεί μία παράταση στην προσωρινή διαταγή που είχε, προκειμένου να πάρει μία ανάσα και να κερδίσει… χρόνο.

Βέβαια αυτή είναι η πρώτη “μάχη” που δίνει αυτήν την βδομάδα αφού την Τρίτη θα συνεδριάσει η Σούπερ Λιγκ με βασικό θέμα την προσφυγή του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστηρία για το άρθρο 99.

Και όλα αυτά ενώ την Τετάρτη ο ΟΦΗ καλείται να παίξει στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, ένα ματς πάντως που το αν θα γίνει, όπως και τα επόμενα, θα εξαρτηθεί από το τι θα συμβεί σήμερα και αύριο αφού ο ΟΦΗ κινδυνεύει να μην ορίζονται ματς του από την Σούπερ Λιγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook