“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 9 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

«Δείξτε μας τα λεφτά και προχωράμε!». Αυτό το μήνυμα έστειλαν από τον ΟΦΗ στην αντιπροσωπία της εταιρείας από το Κστάρ Royal Group Holdings, που έχει δείξει ενδιαφέρον αγοράς του 68% των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ, καταβάλλοντος το ποσό των2.5 εκατ. ευρώ. Στη δεύτερη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, από πλευράς ΟΦΗ ζητήθηκε μέχρι σήμερα η εταιρεία να καταβάλει σε τράπεζα εγγυητική επιστολή με το παραπάνω ποσό. Η προθεσμία που δόθηκε είναι μέχρι σήμερα, καθώς ο χρόνος τρέχει.

Goal

Προσπάθειες για να μεταπειστεί ο Μιλιάζες και να παραμείνει στην ομάδα, κάνουν στον ΟΦΗ. 0 Πορτογάλος αριστερός μπακ, ο οποίos φέρεται να έχει γίνει αποδέκτης προτάσεων από αρκετέε ομάδες έχει εκδηλώσει εδώ και καιρό τάσεις φυγής επικαλούμενος τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου. Στο Ηράκλειο, θεωρούν πως μια τέτοια εξέλιξη θα αποδυναμώσει αρκετά το ήδη αποδυναμωμένο ρόστερ.

ΦΩΣ

0ι υποχρεώσεις τρέχουν και οι ανάγκες πιέζουν τους ανθρώπους του ΟΦΗ, για αυτό και ζήτησαν από τους εκπροσώπους των Αράβων να κατατεθεί μέχρι σήμερα εγγυητική επιστολή τραπέζης ύψους 2,5 εκ. ευρώ, προκειμένου να τρέξουν οι διαδικασίες για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής στα 0,30 ευρώ. Σύμφωνα μάλιστα με όσα υποστήριξαν οι εκπρόσωποι της πλευράς των Αράβων, τα χρήματα αυτά έχουν ήδη κατατεθεί σε αμερικανική τράπεζα, ωστόσο αυτό δεν ικανοποιεί τους ανθρώπους της ηρακλειώτικης ΠΑΕ. Όπως ενημέρωσαν, θέλουν τα χρήματα να μπουν σε ελληνική τράπεζα, ώστε να τρέξουν οι διαδικασίες και να καταφέρει ο ΟΦΗ να εξασφαλίσει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Στις δύο συναντήσεις που έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές συζητήθηκαν οι ρήτρες και τα συμφωνητικά, προκειμένου να κατοχυρωθούν και οι μεν και οι δε, ενώ όπως έγινε γνωστό η πλευρά των ενδιαφερόμενων για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ζήτησε να συσταθεί διοίκηση Πρωτοδικείου, την οποία θα στελεχώσουν με άτομα της δικής τους αρεσκείας.
ιί για να προχωρήσουμε» Το τι θα συμβεί στην υπόθεση κανείς δεν το γνωρίζει, ούτε και αν οι άνθρωποι του ΟΦΗ εμμείνουν στην απαίτηση Τους για κατάθεση της εγγυητικής ως σήμερα. To βέβαιο είναι ότι την ίδια στιγμή υπάρχει και αγωνιστικό ενδιαφέρον, με τον Αναστόπουλο να ετοιμάζει την ομάδα για την Κέρκυρα και να προσπαθεί να δει σε ποιους παίκτες θα υπολογίζει. Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Μιλιάζες φέρεται να έχει ενημερώσει διοίκηση και τεχνική ηγεσία ότι θα αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής, αλλά θα είναι η τελευταία του εμφάνιση μέ τη φανέλα του ΟΦΗ, καθώς δεν δείχνει διατεθειμένος να αποσύρει την προσφυγή. Στον αντίποδα δεν υπολογίζονται οι Περογαμβράκης και Κόυτσιανικουλης. Από τη στιγμή που συμβαίνουν τα παραπάνω, και η παραμικρή αναφορά σε μεταγραφικά θέματα αποτελεί υπερβολή. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, Οι άνθρωποι του ΟΦΗ προσπαθούν να εξασφαλίσουν τον δανεισμό κάποιων από τους Βλαχοδήμο, Καθάριο, Διαμαντάκο, Μουζακιτη, ενώ αν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις θα προχωρήσει ο ΟΦΗ στην απόκτηση των παικτών Εμμανουήλ και Τσίτα, που αγωνίζονταν στον Πανηλειακό και δοκιμάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook