Σε.. τεντωμενο σχοινί

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στον ΟΦΗ αποφασίστηκε να συνεχιστεί η προσπάθεια στην Γ.Σ της Δευτέρας, ωστόσο οι δύσκολες ημερομηνίες πλησιάζουν, τα έξοδα “τρέχουν” και όλα βρίσκονται σε… τεντωμένο σχοινί αφού ουσιαστική και οριστική λύση δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Πολλά αναπάντητα ερωτήματα μας άφησε η Γενικη Συνέλευση καθώς ναι μεν στον ΟΦΗ αποφασίστηκε να συνεχιστεί η προσπάθεια, ωστόσο οι ημερομηνίες που θα πρέπει να έχουν τα κτοποιηθεί σημαντικά ζητήματα πλησιάζουν… απειλητικά, όλα τα έξοδα “τρέχουν” και γενικά η Κρητική ομάδα “ακροβατεί” σε… τεντωμένο σχοινί αφού ουσιαστική και οριστική λύση δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Η αβεβαιότητα είναι πιο έντονη από ποτέ αφού και η πρόταση της Royal Group Holdings”) για την εξαγορά του 68% των μετοχών της ΠΑΕ θα τεθεί προς διερεύνηση από πενταμελή επιτροπή, που θα αποτελείται από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και τον πρόεδρο του Συλλόγου Μετόχων ενώ θα προστεθούν και άλλα δύο μέλη. Κάτι που πρέπει να γίνει όσο πιο σύντομα γίνεται αφού τα χρονικά περιθώρια έχουν γίνει ασφυκτικά.

Στο αγωνιστικό, που έχει περάσει σε δεύτερο και  σε…τρίτο πλάνο, πιάνει ουσιαστικά από σήμερα δουλειά ο Νίκος Αναστόπουλος εν όψει του αγώνα με την Κέρκυρα.

Το ρόστερ του ΟΦΗ έχει συρρικνωθεί σε μεγάλο βαθμό και μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να γίνει και η στελέχωσή του,  αν πάρει φορολογική ενημερότητα προκειμένου να αποκτήσει το δικαίωμα για μεταγραφές, ώστε η Κρητική ομάδα να παλέψει και εντός αγωνιστικού χώρου για την παραμονή της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook