“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Έθνος

ΗΡΘΑΝ οι Ιταλοί… Και η παρουσία τους στο Ηράκλειο έχει σκορπίσει αισιοδοξία στον ΟΦΗ, καθώς μέχρι τώρα δεν παρατηρούνται αποκλείσεις στον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο που διενεργούν στην ΠΑΕ και όλοι περιμένουν στη σημερινή συνάντησή Τους να καταλήξουν σε συμφωνία για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Συμφωνία που αν προχωρήσει θα «δέσει» τον Γκατούζο στο Ηράκλειο. Ο Ιταλός στα ΜΜΕ της Σκοτίας απάντησε στα σενάρια που τον θέλουν στο στόχαστρο των Ρέιντζερς: «θα πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία να δουλέψω σε έναν σπουδαίο σύλλογο, τον οποίο έχω μέσα στην καρδιά μου». Συμπληρώνοντας ωστόσο πως «στον ΟΦΗ περνάω πολύ καλά».

Sportday

Ησύζυγος μου είναι από τη Γλασκωβη, αλλά ο κύριος λόγος που θέλω να εργαστώ εκεί είναι επειδή η Ρέιντζερς είναι μια μεγάλη ομάδα και με μεγάλη ιστορία. Πιστέψτε με, προτεραιότητα μου δεν θα είναι η οικογένεια, θα είναι η δουλειά και η ευκαιρία να δουλέψω σε μια μεγάλη ομάδα, που βρίσκεται στην καρδιά μου. Δεν θα είναι μόνο οικογενειακοί οι λόγοι».
Η συγκεκριμένη δήλωση του Τζενάρο Γκατούζο στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» κάνει την… επιστήμη να σηκώνει τα χέρια ψηλά. Από τη μία. ο «Ρίνο» εκφράζει την επιθυμία να πάει στη Ρέιντζερς. Δεν είναι βέβαιο ότι οι «διαμαρτυρόμενοι» ενδιαφέρονται πραγματικά γι’ αυτόν, αλλά είναι σίγουρο ότι η σύζυγος του δεν είναι ενθουσιασμένη με το Ηράκλειο. Από την άλλη ο ίδιος έχει αναλάβει πρωτοβουλίες πέρα από τις τυπικές αρμοδιότητές του και σήμερα ο δικηγόρος του, Κλαούντιο Μπινγκέτι. μαζί με τον οικονομικό διευθυντή των υποψήφιων επενδυτών από την Ιταλία θα βρίσκονται στο «Γεντί Κουλέ» για να παρακολουθήσουν το ματς με την Καλλονή. Οι επενδυτές, που ο ίδιος ο Γκατούζο έχει φέρει! 0 δικός του δικηγόρος είναι αναμεμειγμένος στην ιστορία. Μάλιστα, οσονούπω ολοκληρώνεται ο οικονομικός έλεγχος που άρχισε μετά από την εκδήλωση του ενδιαφέροντος των Ιταλών, την ώρα που ο προπονητής του ΟΦΗ δηλώνει στους Βρετανούς ότι «και φυσικά θα ενδιαφερόμουν να εργαστώ εδώ». Κάποιους δουλεύει, δεν μπορεί! Οι διοικητικοί κύκλοι του ΟΦΗ. πάντως, είναι καθησυχαστικοί, ότι ο Γκατούζο έχει ριζώσει στο Ηράκλειο. Δεν έχουμε, λοιπόν, παρά να περιμένουμε.

Goal

Στο Ηράκλειο έφτασαν χθες το βράδυ οι εκπρόσωποι των Ιταλών επιχειρηματιών που θέλουν να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ. Τελικά ο δικηγόρος δεν είναι ο Κλαούντιο Μινγκέτι, αλλά ένας συνεργάτηε του, που συνοδευόταν από τον Ιταλό μάνατζερ, Λορέντσο Ντε Λισάντι, ο οποίος μένει μόνιμα στην Ελλάδα και προορίζεται για τη θεση του τεχνικού διευθυντή στην κρητική ομάδα.Tous δυο άνδρες παρέλαβε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Μανουσάκης ενώ σήμερα θα έχουν συναντήσει με ανθρώπου της διοίκησηςτου ΟΦΗ αλλά και με τον ορκωτό λογιστή που έκανε τον έλεγχο για να τους παρουσιαστούν τα οικονομικά δεδομένα Tns ΠΑΕ και φυσικά το ακριβές χρέος. Η συνάντηση αυτή είναι σημαντική καθώς έχει ολοκληρωθεί ο διαχειριστικός έλεγχος και υπάρχει μια σαφής εικόνα για το χρέος τns ΠΑΕ ΟΦΗ, το οποίο σύμφωνα με πληροφορία είναι μέσα στα οικονομικά δεδομένα τα οποία έχουν θέσει cos όρο για να επενδύσουν στην κρητική ομάδα οι Ιταλοί επιχειρηματίες Οι Ιταλοί εκπρόσωποι θα παρακολουθήσουν σήμερα το pais του ΟΦΗ με την Καλλονή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook