Η ανακοίνωση του Πλατανιά για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πλατανιάς εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ και τα οποία θα δίνονται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πλατανιά

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι από αύριο, Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η., που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στις 17.15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από το Official Store της ομάδας μας στα Χανιά (στη συμβολή των οδών Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή, απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ), από την Τετάρτη 17/12 έως και την Παρασκευή 19/12, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.
Σημειώνεται ότι κάθε φίλαθλος θα μπορεί να αγοράσει έως και δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.
Τέλος, γίνεται γνωστό ότι εισιτήρια δεν θα πωλούνται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

• Θύρες 1 & 2: 20 ευρώ.
• Θύρα 3: 10 ευρώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook