Πιστός στον ΟΦΗ ο “Ρίνο”: “Είμαι καλά στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε στην “Mailonline” της Σκωτίας, τόνισε ότι θα ήθελε να δουλέψει στους Ρέιντζερς αλλά σε… 12 μήνες όταν και θα φύγει ο Άλι ΜακΚόιστ.

Ο Τζενάρο Γκατούζο εξέφρασε την επιθυμία του να εργαστεί στους Ρέιντζερς, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την μεγάλη καριέρα του, αλλά με την υποσημείωση ότι θα ήθελε να γίνει αυτό όταν ο ΜακΚόιστ θα φύγει από τον πάγκο της ομάδας. Και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αυτό θα γίνει σε 12 μήνες – καθώς είναι η προθεσμία που έχει πάρει από την διοίκηση της ομάδας.

Μάλιστα, ο τίτλος του ρεπορτάζ είναι: “Θα ήθελα να δουλέψω στους Ρέιντζερς όταν φύγει ο ΜακΚόιστ” ενώ στην συνέχεια αναφέρει για την παρουσία του στον ΟΦΗ: “Η παρουσία μου στον ΟΦΗ δεν είναι απλή. Ήθελα να φύγω αλλά οι οπαδοί του ΟΦΗ δεν με άφησαν και είμαι καλά στην ομάδα”.

Παράλληλα, ο “Ρίνο” αναφέρεται στο ενδιαφέρον των Ρέιντζερς τονίζοντας ότι “πιστέψτε με, η προτεραιότητα μου δεν είναι η οικογένεια μου. Είναι η δουλειά μου και η ευκαιρία να εργαστώ σε ένα μεγάλο κλαμπ, βρίσκεται μέσα στην καρδιά μου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook