«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 14 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

 

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.
Sportday: Αποδεκατισμένος
 ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΟΦΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΙΜΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ
Ο εικονιζόμενος Μεϊτέ θα είναι δίδυμο με τον Αντελέγε σήμερα στο κέντρο της άμυνας.
Αφήνουν για λίγο οι άνθρωποι του ΟΦΗ στην άκρη τις διοικητικές εξελίξεις και την υπόθεση με τους Ιταλούς επενδυτές και στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Αλλωστε, η βαθμολογική συγκομιδή δεν είναι καλή και η ομάδα της Κρήτης προέρχεται από ήττες.
Κανείς δεν θέλει να δει τον ΟΦΗ στην… εντατική.
Τουλάχιστον να τη βγάλει καθαρή μέχρι τον Ιανουάριο, όταν θα υπάρχει μία σχετική δυνατότητα για διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ.
Δεν είναι μόνο πως ο ΟΦΗ παρουσιάζει μια αδυναμία τον τελευταίο καιρό να παίρνει θετικά αποτελέσματα (ακόμη και στο ματς μετονΛεβαδειακό που ήταν καλός, το «ταμείον» στο τέλος βγήκε μείον) αλλά πρόβλημα αποτελεί και το γεγονός ότι στη Νέα Σμύρνη κατεβαίνει με πολλές απουσίες. Εξι «ενδεκαδάτοι» ποδοσφαιριστές έχουν τεθεί εκτός του πλάνου που έχει καταστρώσει ο Τζενάρο Γκατούζο. Συγκεκριμένα απεβιωσε σε ηλικια 66 ετών 0 βετερανος  παίκτης του ΟΦΗ και του Εργοτελη Μανολης Σταυρουλάκης και 0ι δυο Ηρακλειωτικες ΠΑΕ εξεδωσαν συλλυπητήριες ανακοινωσεις.
ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο τους τιμωρημένους Κάρλος Μιλιάζες και Θοδωρή Τριποτσέρη, καθώς και τους τραυματίες Αλέξη Περογαμβράκη, Βασίλη Κουτσιανικούλη. Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, Αμπνούλ Ραζάκ. Νοκ άουτ έχει τεθεί λόγω τραυματισμού και ο νεαρός Μανόλης Φαζός. Μ’ εξαίρεση τον τρίτο τερματοφύλακα, τον Γιαγκιόζη, και τον Φερούζ, ο Γκατούζο πήρε στην Αθήνα όλους τους εναπομείναντες παίκτες.
ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ Στον πάγκο, μάλιστα, θα υπάρχει πολύ νέο αίμα, αφού θα καθίσουν και οι Μανιδάκης, Μαραθιανός, Μπολάκης.
Θα είναι για πρώτη φορά και οι τρεις μαζί σε 18άδα της επαγγελματικής ομάδας.
ΦΩΣ: Με απουσίες o ΟΦΗ οτη Νέα Σμύρνη
 Την ώρα που όλοι στο Ηράκλειο περιμένουν να ακούσουν τα μαντάτα από την πλευρά των Ιταλών που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στα κοινά της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Τζενάρο Γκατούζο και οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να εστιάσουν την προσοχή τους στη σημερινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Κάτι τέτοιο πάντως δεν έγινε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ιταλός τεχνικός είναι πολλά και μεγάλα.
Και δεν είναι μόνο οι τιμωρημένοι Μιλιάζες και Τριποτσέρης που δεν βρίσκονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και οι τραυματίες Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Κάλαϊτζιτς, Ραζάκ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στην εβδομάδα που πέρασε αποτέλεσαν παρελθόν για την ομάδα του Ηρακλείου και ο Ισπανός Απόνιο. Παρ’ όλα αυτά ο Γκατούζο προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη του σε αυτούς και ζητώντας να αναζητήσουν το τρίποντο στη σημερινή αναμέτρηση ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος από την εντός έδρας ήττα με τον Λεβαδειακό.
Ως πιθανότερο σχήμα για να παραταχθεί ο ΟΦΗ στη σημερινή αναμέτρηση φαίνεται να είναι αυτό που απαρτίζεται από τους: Λόρια, Στάθη, Αντελέγε, Μεϊτέ, Μονιάκη, Μακρή, Μπανούση, Αρτολα, Λαμπρόπουλο, Μερεμπασβίλι, Πετρόπουλο. Στις επιλογές του Ιταλού τεχνικού, έτσι όπως ανακοινώθηκαν μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης, περιλαμβάνονται ακόμη και οι: Αγριμάκης, Τζορτζ, Ροβίθης, Μανιδάκης, Μαραθιανός, Δαμιανάκης, Μπολάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook