«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Kυριακή 7 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα,Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.
Sportday: «Πέσιμο» στον Μαχλά!
 ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ Ο ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ
Υβρεις, αψιμαχίες και γενικά ένταση είχε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ. που έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του «Γεντί Κουλέ», με τον Νίκο Μαχλά να γίνεται στόχος των οπαδών.
Περίπου 100 «Ομιλίτες» έκαναν «ντου» στον χώρο της συνεδρίασης κι ακολούθησε δέχθηκε σκληρή φραστική επίθεση στον βετεράνο άσο και νυν παράγοντα. «Δεν σε θέλουμε άλλο στον ΟΦΗ.
θέλουμε να φύγεις. Εσύ και η παρέα σου καταστρέψατε οικονομικά την ομάδα», του είπαν μεταξύ άλλων Απειλήθηκε σοβαρό επεισόδιο, ενώ ο Μαχλάς αγανακτισμένος απάντησε στους οπαδούς ότι «μου έχουν δεσμεύσει το σπίτι μου για τον ΟΦΗ».
Μετά, βέβαια, όπως έλεγαν οι συνδεσμίτες. δόθηκαν εξηγήσεις και η κουβέντα με τον Μαχλά κύλησε ομαλά, με τον παλαίμαχο παίκτη να λέει ότι είναι υπέρ της έλευσης των Ιταλών.
Ο Μάνθος Πουλινάκης ήταν απών. αλλά η διαδικασία προχώρησε κι αποφασίστηκε ν” αναλάβει προσωρινά πρόεδρος, ωσότου ολοκληρωθεί το «ντιλ» με τους Ιταλούς ο Ανδρέας Μανουσάκης. Ο προσωρινός πρόεδρος έδειξε μήνυμα στο κινητό του. στο οποίο ο δικηγόρος του Τζενάρο Γκατούζο. γνωστοποιεί ότι οι επενδυτές που εκπροσωπεί είναι έτοιμοι να καταβάλουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, όπως έχει ανακοινώσει ο «προξενητής» προπονητής του ΟΦΗ. Μάλιστα, ο ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την τελική έκβαση της υπόθεσης. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες με τον κόσμο του ΟΦΗ να παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις στον ΟΦΗ. ο οποίος θα πρέπει μέσα στο επόμενο 20ημερο να βρεί πάση θυσία οικονομικές λύσεις, προκειμένου να επιβιώσει.
GOAL: ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ
0 Ανδρέας Μανουσάκης θα καλύψει το κενό του Μάνθου Πουλινάκη στον προεδρικό θώκο του ΟΦΗ, στη μεταβατική περίοδο που διανύει ο σύλλογος.
Στο χθεσινό ΔΣ, το οποίο πραγματοποιήθηκε παρουσία 100 φίλων ΤΗς  ομάδας, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ εκλέχθηκε παμψηφεί, ενώ, όπως τόνισε ο ίδιος, η νέα διοίκηση θα είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο μέχρι η ΠΑΕ να περάσει στα χέρια των Ιταλών επενδυτών. Μάλιστα, εκφράστηκε η αισιοδοξία πως αυτό θα συμβεί μέσα στον μήνα, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ.
Βέβαια, όπως έχει διαρρεύσει από την πλευρά των Ιταλών, βασική προϋπόθεση, ώστε να υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, είναι το άνοιγμα να μην ξεπερνάει τα 12-13 εκατομμύρια.
Πρόβλημα με Απόνιο Αναφορικά με την προετοιμασία του ΟΦΗ για τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό, αυτή ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο, καθώς ο Απόνιο έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ισπανός αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έτσι ο Τζενάρο Γκατούζο αποφάσισε να τον αφήσει εκτός 11άδας.
Ο Απόνιο προστέθηκε στις απουσίες των επίσης τραυματιών Περογαμβράκη, Καλάιτζιτς και Ράζακ.
Από κει και πέρα, στα πλάνα του Ιταλού είναι κάποιες αλλαγές, με τους Μονιάκη και Τζορτζ να διεκδικούν θέση I στο αρχικό σχήμα. Μάλιστα, ο Αφρικανός θα είναι η βασική επιθετική αιχμή, κατι που σημαίνει πως ο Αντώνης Πετρόπουλος θα μείνει στον πάγκο.
ΦΩΣ: Νέος πρόεδρος και επίθεση στον Μαχλά
Νέος πρόεδρος και Τη θέση του παραιτηθέντα Μάνθου Πουλινάκη στον προεδρικό θώκο του ΟΦΗ ανέλαβε ο Ανδρέας Μανουσάκης, ύστερα από το έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ, που συνεδρίασε το πρωί του Σαββάτου. Ο νέος ισχυρός άνδρας των Κρητικών ξεκαθάρισε ότι θα μείνει στο πόστο του μέχρι να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος από τους ενδιαφερόμενους Ιταλούς επενδυτές και να αλλάξει χέρια η ομάδα, προκειμένου να βγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Ο απερχόμενος πρόεδρος δεν παρευρέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ ο Νίκος Μαχλάς έδωσε το παρών και δέχθηκε φραστική επίθεση από μερίδα φιλάθλων. «Να φύγεις τώρα, επίθεση στον Μαχλά δεν σε θέλουμε άλλο στην ομάδα», φέρονται να του είπαν οι οπαδοί του «Ομίλου» (περίπου 100 άτομα) και εκείνος τους απάντησε ιδιαίτερα ενοχλημένος: «Τι είναι αυτά που λέτε, μου δέσμευσαν το σπίτι για τον ΟΦΗ».
Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων (κυρίως του Γιάννη Φασομυτάκη) τα πνεύματα ηρέμησαν και το επεισόδιο δεν έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις, παρ’ ότι η ατμόσφαιρα μύριζε… μπαρούτι και λίγο έλειψε να εκτραχυνθεί η κατάσταση.
Οι«μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν χθες το απόγευμα την προετοιμασία τους ενόψει της σημερινής (17.15) αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στο «Γεντι Κουλέ», για τη 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μετά την προπόνηση του Σαββάτου, που διεξήχθη στη φυσική έδρα του συλ λόγου, ο Τζενάρο Γκατούζο ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους Βοιωτούς, την οποία απαρτίζουν οι: Λόρια, Αγριμάκης, Φαζός, Μ είτε, Στάθης, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Αρτόλα, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Μπανούσης, Αντελέγιε, Κουτσιανικούλης, Πετρόπουλος, Τζορτζ, Ροβίθης, Μιλιάζες και Μερεμβιασβίλι. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Περογαμβράκης, Κάλαίτζιτς και Ραζάκ, οι νεαροί Μανιδάκης, Μαραθιανός Δαμιανάκης, Μπολάκης, Γιαγκιόζης και Φερούζ, ενώ ο 36χρονος κόουτς του ΟΦΗ δεν υπολογίζει επίσης στον Απόνιο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook